Noutăți și comunicate

Concert Harakiri for the Sky si Magnetic in club Capcana din Timisoara

25 aprilie 2019
Concert Harakiri for the Sky si Magnetic in club Capcana din Timisoara
Harakiri for the Sky va susține un concert post black metal de neratat în Club Capcana din Timișoara, joi, 16 mai 2019, începând cu ora 19:00. În deschidere va cânta trupa Magnetic din Bulgaria. A doua trupa din deschidere va fi anunțata în curând.


Informații despre Harakiri for the Sky

Fondata in 2011 in Austria, scopul trupei Harakiri for the Sky a fost sa creeze un amestec unic de melancolie si agresivitate regasite in sonoritati ce imbina black metal cu post-rock atmosferic. Odata cu lansarea a trei materiale de succes si a unor turnee constante in peste 20 de tari din Europa, Harakiri for the Sky s-a transformat intr-una dintre cele mai renumite titulaturi de gen! In luna februarie, trupa a lansat cel de-al patrulea album, intitulat "Arson", avandu-l in spatele bateriei pe Kerim "Krimh" Lechner de la Septicflesh.

https://www.youtube.com/watch?v=TxrIkW4J4EI


Magnetic e o trupa de nu metal/crossover din Sofia, Bulgaria. Muzica lor e caracterizata de sunete joase de chitara și mesaje cu tenta sociala, care se vor auzi în deschiderea concertului Harakiri for the Sky, împreuna cu single-ul "It shall be done" care a ocupat un loc în Top 5 melodii rock la "Z-rock Radio" din Bulgaria timp de 20 de săptămâni.

https://www.youtube.com/watch?v=kJal9neqAog

Un bilet costa 50 lei.

Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-harakiri-for-the-sky-magnetic-tba-at-capcana-timisoara-39823/

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/25760591516055



Evenimente recomandate

Top