Noutăți și comunicate

Concert Judas Priest - 50 Heavy Metal Years s-a reprogramat in 2022

18 iulie 2022
Concert Judas Priest - 50 Heavy Metal Years s-a reprogramat in 2022
UPDATE: Concertul Judas Priest - 50 Heavy Metal Years s-a reprogramat pe 18 iulie 2022, de la ora 19:00, la Arenele Romane din Bucuresti.

Din cauza contextului international si national si a masurilor de siguranta si de securitate ce se impun in combatarea raspandirii pandemiei de COVID-19., concertul Judas Priest de anul acesta de la Bucuresti se REPROGRAMEAZA in 2022, pe 18 iulie, tot la Arenele Romane. Legendele heavy metal si-au reprogramat tot turneul aniversar "50 de ani". Amalgama din Rusia raman invitatii speciali ai serii. Revenim in curand si cu alte nume pe afis.
Biletele cumparate raman valabile pentru noua data si va asteptam cu drag la concert anul viitor! Va multumim pentru intelegerea de care ati dat dovada in aceasta perioada si ne bazam pe suportul vostru in continuare. Industria trece prin momente grele dar le vom depasi impreuna si ne vom reveni cu totii mai puternici.
Va multumim ca ne sunteti alaturi de 16 ani si va asiguram ca vom continua ceea ce facem incercand sa va aducem trupe mari, de calibru dar si multe nume underground in premiera (sau nu) in Romania.




Detalii despre Judas Priest

Judas Priest este cu siguranta una dintre legendele scenei metal internationale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy castigat pentru 'Best Metal Performance' si cu ultimul material, 'Redeemer of Souls' pe prima pozitie in US Billboard Top 200, Judas Priest tine in continuare stindardul sus dupa cele 4 decenii de activitate.

Formata la inceputul anilor '70 in Birmingham de catre K.K. Downing si Ian Hill, in '74 li s-a alaturat Rob Halford si Glenn Tipton astfel cristalizandu-se nucleul trupei. Dupa cateva incercari discografice precum 'Rocka Rolla' si 'Sad Wings of Destiny', au urmat 4 albume care au transformat Judas Priest intr-o formatie etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formatii care au popularizat hainele si accesoriile din piele in randul comunitatii metal. Anii '80 aduc deja maturizarea formatiei cu albume precum 'British Steel', 'Point of Entry', 'Screaming for Vengance' si 'Defenders of the Faith'. A doua jumatate a anilor '80 i-a gasit pe Judas Priest abordand o latura mai melodica a hard rock-ului cu albume precum 'Turbo' si 'Ram it Down'.

Totul a culminat cu 'Painkiller' in 1990, album considerat de multi specialisti dar si fani ca fiind cheia de bolta a discografiei britanicilor. Cel mai recent albul al trupei, "Firepower", lansat in 2018, a dus trupa din nou in topuri iar turneul britanicilor a facut inconjurul lumii, inclusiv la Bucuresti la Romexpo.


Detalii bilete eveniment

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top