Noutăți și comunicate

Concert Kempes live la Quantic - 2 concerte succesive

8 - 9 august 2020
Concert Kempes live la Quantic - 2 concerte succesive

Sambata, 8 august 2020, de la ora 19:00, gradina de vara a clubului Quantic va gazdui un concert Kempes. Duminica, 9 august 2020, tot de la ora 19:00, artistul va sustine cel de-al doilea concert, care este deja Sold Out!

Vocea inconfundabila a legendarului solist vocal Ovidiu Ioncu 'Kempes’ de pe deja clasicele albume 'Povestiri din gara’, 'Destin’ sau 'Ziua Vrajitoarelor’ lansate de trupa Cargo in cea mai prolifica perioada a hard rockului autohton, anii nouazeci, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Chiar si in aceasta perioada tulbure, carismaticul artist aradean reuseste sa ramana relevant pentru public, lucru demonstrat din plin de faptul ca biletele pentru primul concert anuntat a se intampla duminica, 9 august 2020, in Gradina de Vara a clubului Quantic s-au vandut integral in doar cateva zile.

Pentru a raspunde interesului ascultatorilor si in acelasi timp a respecta regulile legate de pandemie, clubul Quantic a decis sa programeze un al doilea concert Kempes, sambata 8 august 2020, de la ora 19:00. Biletele se pot achizitiona exclusiv prin reteaua iabilet.ro la pretul de 80 lei.

Link bilete - > https://bit.ly/2DptYLf

Pentru o buna desfasurare a evenimentului va punem la dispozitie si regulile de acces si de participare la eveniment, conforme cu contextul actual, cu care (poate) deja sunteti obisnuiti :)

  • accesul in zona de eveniment se face direct in Gradina de Vara Quantic (prin spatele locatiei) nu o taiati prin sala, ocoliti :)
  • se permite accesul in zona de eveniment incepand cu ora 19:00!
  • Program locatie:
    -deschidem in fiecare dimineata, inainte de a canta cocosul in Bucuresti, la ora 06:00. Dam noi cafeaua pana la ora 11:00
    - stingem lumina si dam drumul la caini, dupa'nserat, fix la orele 23:00
  • Am reusit sa eficientizam spatiul din Gradina de Vara cu butoaie colorate la care pot sta cate 2 persoane (tot pe scaune, nu va tinem in picioare). Astfel, configuratia meselor din Gradina de vara este de 4 persoane, maximul acceptat in conditiile actuale, 3 persoane si mai nou, 2 persoane.
  • in ziua evenimentului incepand cu ora de acces, fiecarui participant i se va aloca un loc la o masa
  • din cauza capacitatii limitate a spatiului, aranjarea la mese se va putea face si cu alte persoane, respectandu-se distantarea corespunzatoare de 1,5 m intre persoane la masa, dar asta nu e o problema, nu? legam prietenii noi :)
  • mesele sunt asezate la o distanta de 2 metri, iar la masa fiecare persoana ocupa o banca, astfel incat distanta dintre persoane sa fie de 1,5 metri
  • pe aceeasi banca pot sta mai multe persoane, doar daca sunt din aceeasi familie/cu acelasi domiciliu, cu conditia de a nu depasi capacitatea maxima de 4 persoane la masa
  • conform normelor in vigoare distanta dintre scena si public este de 4m+, nu depasiti "linia"
  • la intrare, la grupurile sanitare, in mai multe puncte -gasiti dispensere cu solutie dezinfectanta pentru maini, folositi-le cu incredere, dar nu le luati acasa :)
  • accesul in zona evenimentului se face doar cu masca din dotare (proprie,personala, d'acasa)
  • purtarea mastii (medicala/nonmedicala) este obligatorie, pentru o protectie eficace, atat pentru siguranta dvs cat si a celor din jur trebuie sa acopere atat gura, cat si nasucul
  • toti angajatii Quantic de o buna bucata de timp poarta in permanenta masca si manusi, dezinfecteaza mesele, toate spatiile, in special cele tranzitate, asa ca daca se intampla sa mai greseasca vreo comanda, iertati-i, poate sunt "murati" si "slab oxigenati", dar isi fac treaba cu drag pentru protectia tuturor
Nici noua nu ne plac unele reguli, dar pentru siguranta tuturor si a unei forme aproape normala de viata, trebuie sa ne conformam. Asa ca la "semi" concerte, aceste reguli ne vor insoti pana la noi reglementari, asa ca vom fi cu normele ca la terasa, dar cu muzica live pe fundal.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top