Noutăți și comunicate

Concert lansare single Quantum Physics - Alex & The Fat Penguins în Club Quantic

9 octombrie 2019
Concert lansare single Quantum Physics - Alex & The Fat Penguins în Club Quantic
Miercuri, 9 octombrie 2019 sunteţi invitaţi în Club Quantic la un concert al trupei Alex & The Fat Penguin.



După o vară încărcată, în care au traversat întreaga Românie, întâlnindu-se cu publicul din Arad (Festivalul Berii), Iași (Rocanotherworld, Afterhills), de pe litoral (Europa FM live pe plajă) sau de pe Transalpina (Slowriders festival), Alex & The Fat Penguins încep toamna în forță prin lansarea unui nou single.

Quantum Physics este o piesă cu mare încărcătură emoțională pentru Alex Coțofan, liderul trupei, fiind inspirată de un eveniment tragic petrecut în familie anul trecut, moartea bunicii sale. Însă muzica este cel mai bun catharsis, iar Alex a reușit să își transpună durerea în note și versuri pe care abia aștepta să le împărtășească fanilor.

Urmărește videoclipul aici https://www.youtube.com/watch?v=ILRsA5WcaAc

Videoclipul piesei a fost filmat încă de la începutul verii și se bucură și de participarea actriței Lorena Luchian.

Pe 9 octombrie, în clubul Quantic din Capitală, formația va sărbători lansarea single-ului printr-un concert de zile mari, 100% electric. Biletele sunt disponibile online în rețelele IaBilet și AmBilet la prețul de 20 de lei, dar și în seara evenimentului, la intrare în club, la prețul de 30 de lei.


Despre Alex & The Fat Penguins

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa "Just a Fool" lansată în urmă cu doi ani viza problema corupției, iar în decembrie 2017 a și fost interpretată sub forma unui protest spontan în fața clădirii Guvernului României. De asemenea, formația are în palmares și o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria - "Amiral", iar prin "Urlă Pământul" au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră.

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce și chitară), Mihai Ungureanu (bass, backing vocals), Daniel Rizea (chitară), Mircea Steriu (chitară) și Ionuț Tebeica (tobe).


Evenimente recomandate

Top