Noutăți și comunicate

Concert Les Négresses Vertes în Club Control

6 iunie 2019
Concert Les Négresses Vertes în Club Control
Club Control închide sezonul de concerte pe 6 iunie 2019 cu legendarii Les Négresses Vertes, nelipsiți din playlistul petrecerilor The Great Rock`n Roll Circus și Indie Invasion care au cucerit publicul bucureștean de "alternative" în primii ani de existență a clubului.



Aflată în premierã la București, Les Négresses Vertes este una dintre cele mai longevive trupe franțuzești, având un sound extrem de personal, născut în periferiile Parisului, un fusion de world music vibrant condimentat cu gypsy punk sau altenative rock.

Les Négresses Vertes concertează în premieră în București, în club Control, cu ocazia turneului aniversar care celebreazã 30 de ani de la albumul lor de debut "Mlah". Hit-uri precum "Voila L’ete", "Zobi La Mouche", "Apres La Pluie", "Sous les Soleil de Bodega" și aparițiile lor live fascinante, i-au transformat într-unul unul dintre grupurile iconice din întreaga lume, propulsându-i spre toate festivalurile relevante chiar de la începutul anilor '90. Oricine a fost la concertele lor a rămas impresionat atât de de fuziunea muzicală și umană de pe scenă, cât și de energia debordantă și libertatea cu care membrii trupei se exprimă.

Evenimentul face parte din seria de manifestări organizate de Control în cadrul Sezonului România - Franța 2019.
Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-les-negresses-vertes-live-at-control-club


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top