Noutăți și comunicate

Concert Luna Amară la Hard Rock Cafe, București

29 martie 2019
Concert Luna Amară la Hard Rock Cafe, București
Trupa Luna Amară va susține vineri pe 29 martie 2019, un concert la Hard Rock Cafe din București, începând cu ora 22:30.


Informații despre eveniment

Fondată la Cluj în 1999 de către Nick Făgadar și Gheorghe Farcaș, Luna Amară s-a impus pe piata muzicală locală prin versurile de protest și grunge-ul dus la nivel de artă. A fost supusă cenzurii, dar mereu a ținut capul sus și în 16 ani a lansat patru albume și un DVD. Recent, trupa a fost premiată la METALHEAD Awards pentru "Live la Conti" (Best Romanian alternative Release). Alături de vocea puternică a lui Mihnea Blidariu, Luna Amară a reușit să urce pe aceeași scenă cu trupe precum Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop sau Amorphis.


Informații despre bilete și locație

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.
Biletele au următoarele preţuri:
  • 65 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat de bilete)
  • 45 de lei, cu loc la masă, în sală
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 45 de lei.
Pentru acest eveniment nu este permisa anularea biletelor.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.



Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top