Noutăți și comunicate

Concert Luna Amara la Targu Mures

2 aprilie 2015
Concert Luna Amara la Targu Mures
Clujenii de la Luna Amara, care implinesc in acest an 15 ani de activitate, vor concerta joi, 2 aprilie 2015, la Targu Mures (Club Carioca) si sambata, 4 aprilie 2015, la Bucuresti (WASP, concert acustic).

Cel mai nou clip Luna Amara este la piesa "Oameni noi" ce se regaseste pe coloana sonora a filmului "De ce eu?" in regia lui Tudor Giurgiu. Piesa, aparuta initial pe albumul "Pietre in alb", se bucura acum de o noua interpretare live filmata in timpul concertului Live la Conti.

Luna Amara - Oameni noi (Live la Conti / De ce eu?)
https://www.youtube.com/watch?v=6gq_6dS47hw&feature=youtu.be

In toamna lui 2013, Luna Amara au filmat un concert-maraton in cladirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. O parte din inregistrarile audio, cuprinzand piese de pe primele doua albume ale trupei (acum epuizate) precum si o piesa noua in prima auditie, au fost lansate anul trecut pe CD-ul "Live la Conti", primul album live Luna Amara, ce a primit titlul de "Cel mai bun album alternative rock romanesc" la Metalhead Awards 2014. Intreg concertul de la Conti urmeaza sa fie lansat si pe DVD, in tot acest timp trupa pregatind material pentru un nou album de studio.

Joi, 2 aprilie, TarguMures
Club Carioca (str. Mihai Viteazu nr. 31)
ora 21:00, intrare 15 lei

Luna Amara:
Nick Fagadar (voce, chitara)
Mihnea Blidariu (voce, chitara, trompeta)
Serban Ontanu-Craciun (chitara)
Sorin Moraru (bass)
Razvan Ristea (tobe)

http://www.luna-amara.ro
http://facebook.com/lunaamaraband
http://youtube.com/lunaamaraband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top