Noutăți și comunicate

Concert Maria Radu si trupa sa la Hard Rock Cafe

7 octombrie 2016
Concert Maria Radu si trupa sa la Hard Rock Cafe
Vineri, 07 octombrie 2016, sunteți invitați la ora 22:30 la o experiență live premium cu Maria Radu și trupa sa în Hard Rock Cafe.



Vino să asculți "Zbor", "Dorul", "Too Late For You" și multe alte melodii de suflet, dar și hituri internaționale din toate timpurile! Te vei bucura să descoperi cea mai noua piesă a artistei, "Stay", o minunată pledoarie pentru dragoste, cu un sound nou, un vibe intrigant - toate acestea însoțite de imaginea "brand new" a Mariei, care surprinde de fiecare dată printr-un look fresh și energia pe care o transmite.
Înainte de o carieră solo de succes, Maria Radu a fost solista trupei Van Noizz și a ajuns la inima publicului și prin numeroasele colaborări cu Direcția 5, Vank și Blazzaj. Numele ei se leagă de hituri precum "Pas cu pas", "Lângă inima mea, vine inima ta" sau "M-am îndrăgostit un pic".

Așadar, nu uita că la inceputul lui octombrie poți asculta live la Hard Rock Cafe aceste refrene, alături de piese lansate de Maria Radu de-a lungul timpului, dar și de multe cover-uri foarte îndrăgite.

Biletele pot fi găsite online pe http://www.iabilet.ro și în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia și IQ BOX, Say Shop, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Prețul biletelor diferă in funcție de categorie:
  • 25 de lei cu loc la masă;
  • 35 de lei, VIP - cu loc la masă, în fața scenei.
Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 25 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top