Noutăți și comunicate

Concert Mircea Baniciu & Band, Live in Club Quantic

5 iunie 2021
Concert Mircea Baniciu & Band, Live in Club Quantic
Sâmbătă pe 5 iunie 2021, Quantic Club găzduiește un concert Mircea Baniciu & Band. Bilete se pot cumpara online, de pe iabilet.


Informații despre eveniment

Nume rasunătoare pentru muzica românească, cu o experiență de peste 40 de ani și o contribuție incontestabilă pentru scena muzicală românească, Mircea Baniciu, împreună cu Vlady Cnejevici și Teo Boar (membri ai trupelor Pasarea Colibri, Pacifica și Mircea Rusu Band) vin în fața dumneavoastră reuniți sub numele Mircea Baniciu & Band.
Vom retrăi împreună cele mai frumoase amintiri, fredonând versurile cunoscutelor cântece: Andri Popa, Esarfa in dar, Tristeti provinciale, Vara la tara, Intelegere, Vremuri, Cantecul Ceasornicarului, dar și multe altele.

Mircea Baniciu, cântăreț și compozitor român, născut la Timișoara s-a remarcat la începutul anilor '70 ca solist al formației Phoenix, formație în care, ulterior, revine pentru scurt timp, cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 ani (2002-2007). În 1992 alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici a format celebrul grup Pasarea Colibri, din care a făcut parte timp de 10 ani, cu 5 albume și un DVD lansate pe piață. Din 2007 s-a concentrat pe cariera solo colaborând intens cu Vlady Cnejevici și Teo Boar.

* Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și completate pe masură ce se vor anunța public.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top