Noutăți și comunicate

Concert Obscura, God Dethroned, Fractal Universe și Thulcandra în Club Quantic

21 februarie 2020
Concert Obscura, God Dethroned, Fractal Universe și Thulcandra în Club Quantic
Trupa Obscura revine la București pe 21 februarie 2020 în Club Quantic. În deschidere vor cânta God Dethroned, Fractal Universe și Thulcandra.


Despre Obscura

Obscura este un nume cunoscut deja pe scena death metalului progresiv. Din 2002 până în prezent, formația germană a lansat 5 materiale de studio.
Obscura este cunoscută pentru pasajele muzicale complexe, lucru datorat și faptului că membrii formației au studiat teorie muzicală. Formația a atras atenția destul de repede, la doar 4 ani de la înființare plecând în turneul alături de Suffocation prin Europa. Au urmat apoi concerte susținute în Statele Unite și în Asia alături de Nile și Triptykon, dar și prezente pe scenele principalelor festivaluri din Europa.


Despre God Dethroned

God Dethroned vine din Olanda, fiind una dintre primele trupe de metal extrem din această țară. Formația a luat naștere în 1991 și a activat cu mici întreruperi până în prezent. Au la activ 10 albume în care tratează teme specifice black și death metalului. De-a lungul timpului au avut turnee alături de nume importante ale scenei black metal precum Marduk, Immortal, Deicide sau Impaled Nazarene.


Despre Thulcandra

Trupa Thulcandra vine din Germania și abordează un melodic black metal cu influențe de death metal pe alocuri. Numele formației vine de la demo-ul eponim lansat de Darkthrone în 1989. Până în prezent au lansat trei albume și un EP bine primite atât de către public cât și de presa de specialitate. De-a lungul timpului au împărțit scena cu formații precum Triptykon, Taake, Testament, sau Venom. De asemenea au participat atât la festivaluri de underground, dedicate stilurilor extreme, dar au urcat și pe scena marilor festivaluri precum Maryland Deathfest sau Ragnarok Festival.


Despre Fractal Universe

Fractal Universe este originară din Franța și abordează un death metal progresiv. Înființată în 2013, formația a lansat două albume de studio, cel mai recent, Rhizomes of Insanity fiind scos anul acesta. Temele lirice abordate de Fractal Universe sunt de natură filosofică de cele mai multe ori.


Detalii bilete

Primele 100 de bilete costa doar 59 lei, urmatoarele 100 de bilete costa 69 lei, in presale 79 de lei iar la intrare 100.
La minimum 4 bilete cumparate, discount 10%
La minimum 8 bilete cumparate, discount 15%

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top