Noutăți și comunicate

Concert Omul cu Șobolani și Blană Bombă în Club Quantic

14 iunie 2019
Concert Omul cu Șobolani și Blană Bombă în Club Quantic
Vineri, 14 iunie 2019, Club Quantic din București găzduiește un concert Omul cu Șobolani, începând cu ora 19:00. În dechidere este invitată trupa Blană Bombă.


Informații despre Omul cu Șobolani

#OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani - inspirat din titlul cărții lui Freud - este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu șaisprezece ani.

De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au scos opt albume, au filmat peste treizeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani. În prezent, OCS este cea mai bine cotată formație de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop rock, îmbinate într-un stil propriu.

O formație de rock alternativ genuină, despre care se poate spune că are ceva unic în sunet și compoziție.
Aflați mai multe despre ei la www.omulcusobolani.ro

Informații despre Blană Bombă

Trupa Blană Bombă, fondată în ianuarie 2018, este formată din 4 baieți cu vârste între 11 și 13 ani, care împărtășesc aceeași pasiune, muzica rock, și adoră să fie pe scenă.
Nicholas, Rares, Zoran si Rares lucrează intens la realizarea primului album, în momentul de față având în portofoliu 7 piese. Melodiile pe care le cântă sunt compuse împreună cu profesorii Nunu Racris și Nina Neagu, de la Rock School, locul unde trupa creează și repetă.

Stilul abordat poate fi încadrat la metal-alternativ, cu piese pline de energie și mulți decibeli. Primul an de activitate a fost unul de succes, cu multiple concerte, interviuri și participări la emisiuni radio.

Aflați mai multe despre ei la:
https://www.facebook.com/trupablanabomba/
https://www.youtube.com/c/trupablanabomba
https://www.instagram.com/trupablanabomba/


Informații bilete

  • 35 lei - acces general / earlybird - primele 100 bilete
    AmBilet.ro -> http://bit.ly/2w0TQWL
    iaBilet.ro -> http://bit.ly/2JnwKCG
  • 40 lei - acces general presale - până pe 13.06.2019 inclusiv
  • 50 lei - acces general - doar în ziua evenimentului, 14.06.2019


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top