Noutăți și comunicate

Concert Orkid, Zammorian si Coven Clash in Club Quantic

18 ianuarie 2019
Concert Orkid, Zammorian si Coven Clash in Club Quantic
Vineri, 18 ianuarie 2019, sunteti invitati de la ora 20:00 in club Quantic la un concert Orkid, Zammorian si Coven Clash.

Pretul unui bilet este de 20 lei pana pe 17 ianuarie 2019.
Detalii bilete:
20 lei, presale până joi, 17 ianuarie inclusiv
https://goo.gl/9gFuqX sau https://goo.gl/TbHzxo
30 lei, acces general (în ziua evenimentului)


Orkid este un trio de shoegazeri nervoși din București, care își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Pentru ei este definitorie afecțiunea și respectul pentru balene, orci și tot felul de alte bestii marine, teresetre și extraterestre.

Concertul din Quantic este primul din IIIxIII, o serie trei concerte cu cate trei trupe, ultimul fiind programat pe 29 mai 2019, data la care se implinesc trei ani de la primul concert Orkid și totodată o celebrare a întoarcerii la formula inițială de trio:

Vlad Ilicevici: chitare, synthuri, voce, concept
Radu Pop: tobe, art direction
George Frătica: bass

Având infleunțe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP - Standing Still in the Dark - în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika în aprilie 2018. Ultimul lor single Daily Extinction a fost înregistrat avându-l ca producător pe Adrian Despot, la VdV Music Studio, a fost lansat pe 30 noiembrie 2018 și este urmat de mini-turneu 'The Extinction Trip' din care face parte și concertul din Club Quantic/București.
Pentru că cei doi fondatori ai grupului vin din zona producțiilor vizuale - Vlad este de formare scenarist și regizor de film, iar Radu - animator și artist grafic - Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.



Zammorian este un grup post-psychedelic de creatori. Muzica lor instrumentală povestește, într-un stil cinematic / post-rock, despre un univers esoteric și SF cu arcuri narative ce se întind peste secole. În spatele pieselor se află un mythos complex, nuvele și povestiri scurte și un limbaj vizual distinct. Acestea completează și susțin muzica și sunt revelate în timp, uneori în cadrul proiecțiilor din timpul concertelor.



Coven Clash este un trio format din Mircea Voloh - chitară și voce, Robert Casmirovici - bass și voce și Andrei Constantinescu - tobe. Trupa abordează un melanj de garage rock, indie-rock, new-wave punk, stone și lo-fi. Sound-ul specific al trupei stă în riff-urile agresive de chitară, bassul apăsat și deranjul constant provocat de tobe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top