Noutăți și comunicate

Concert Partizan & special guests: Adi Despot si Dan Byron in Club Control

5 decembrie 2013
Concert Partizan & special guests: Adi Despot si Dan Byron in Club Control
Joi, 5 decembrie 2013, Partizan revine la Club Control pentru un concert care încheie anul cu mare tam-tam. Trupa ia o pauză de la turneul național de promovare a noului single "Manualul" și performează în București alături de 2 invitați speciali: Adi Despot și Dan Byron.

Intrare: 20 lei. FB event
Adresa Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, București (Sala Berlin). http://www.facebook.com/clubcontrol



După o vară care i-a purtat pe scena festivalurilor,, Zilele Prieteniei" și,, Bucovina Rock Castle", trupa Partizan își propune să aducă,, Manualul "cât mai aproape de publicul fidel. Noul single a fost extrem de bine primit de public și de critica avizată din industria muzicală autohtonă, fiind catalogat ca o piesă muzicală de excepție, ce impresionează prin orchestrații, creativitatea sound- ului, tonuri și interpretare artistică. Partizan este un produs 100% românesc și reprezintă suflul natural al străzii bucureștene. Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obișnuiți. Aduc situații din dimensiunea reală și le transpun în una științifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toții.


Trupa evoluează azi într-o formula pe cât de nouă, pe atit de veche, toți fiind anterior membri Timpuri Noi. Actuala formulă îi include pe ARTAN - Adrian Pleșca la voce, SUEDEZU' - Răzvan Moldovan, la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe și pe Adrian Bortun la bass.
Cu o istorie impresionantă, Partizan se bucură de admirația publicului de mai bine de un deceniu, așa cum ne-o dovedesc topurile radiourilor, cât și concertele sold-out susținute prin cluburile din întreaga țară.

Povestea Partizan începea demult și este povestea unor oameni îndrăgostiți de multă vreme de muzică. Åži, cum ne-au marturisit chiar ei, într-o bună zi, cum stăteau Artan (Adrian Pleșca) și Suedezu (Răzvan Moldovan) într-un Tico, s-au gândit să-și facă o trupă. Apoi, au găsit conceptul. La care se adaugă anul 2001. Åži muzica. După care și-au luat o pauză. Iar în 2010, trupa a luat-o de la capăt.

Muzica românească era în plin proces de manelizare, iar Răzvan fiind plecat de 20 de ani în Suedia, a remarcat aerul exotic și amuzant al fenomenului. Åži așa, foarte repede, s-a născut albumul "Am cu ce". Un album viu și pestriț, cu peștișori de aur care ajută scafandrii maneliști, cu fete - model, cu bani care rezolvă tot, cu dușmani care certifică statul de șmecher al dușmănitului.

Totul îmbrăcat într-o muzică electronic-rock- post punk, de o agresivitate nemaiauzită până atunci în România. Piese precum "Fata mea", "Păpușea masculină" sau "Banii" sunt piesele care au conturat stilul Partizan.

"Fata mea" a fost unul din hiturile anului 2002 în România, in timp ce `Dușmănia`, unul dintre videoclipurile formației, nu a fost niciodată difuzat la TV.

Partizan a înregistrat două albume, un disc single și trei videoclipuri în formula Adrian Pleșca, Răzvan Moldovan, Valentin Neamțu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic și Dan Mușetescu.



Pentru concertul din Control, trupa a pregătit un frumos buchet de piese reinterpretate și reorchestrate într-o manieră actuală, concertand alaturi de cativa invitati speciali: Adi Despot și Dan Byron.

Discografie:
- `Am Cu Ce` - 2002
- `București` - 2003



Partenerul radio al turneului este Rock FM.

Parteneri media: SapteSeri, ALL HOLLOW, VICE, Decat o Revista, SUNETE, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, VeiozaArte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, jurnalrock.ro, rockstage.ro, TV City, Ziare.com, 220.ro, Askmen.ro, concerteazi.ro Urbanthings, Pubbing.ro, inOras.ro, Teenpress.ro, Best Event.ro, Getlokal



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top