Noutăți și comunicate

Concert Pero Defformero în Club Capcana din Timișoara

30 noiembrie 2018
Concert Pero Defformero în Club Capcana din Timișoara
Vineri, 30 noiembrie 2018, Club Capcana va găzdui de la ora 20:00 un super-concert al trupei de folk-metal Pero Defformero (Serbia) cu muzica încărcată de mesaje și ironii contemporane.
https://www.youtube.com/watch?v=SahpP3IrkOg
Pero Defformero a luat naștere în Novi Sad la ideea nastrusnica a chitaristului Saša Friš în 1993, și a început ca un experiment muzical bizar, un heavy-metal cu voci turbo-folclorice și versuri necenzurate. Însă abia prin 2006 formatia și-a format un fan club considerabil și aprecieri din partea publicului meloman, astăzi fiind o parodie extrem de reusita a evenimentelor culturale și economice absurde din Serbia. Aur, grandomanie și mașini luxoase, toate combinate cu o chitara electrică agresiva și beat-uri accentuate sub următorul line-up:
  • Goran "Biške" Biševac - voce
  • Saša Friš - chitara
  • András Ispán - chitara bas
  • Luka Jelisavčić - tobe
Pana în prezent Pero Defformero a lansat 3 albume și lucrează intens la cel de-al 4-lea, care se promite a fi mai rău decât toate celelalte la un loc.

Concertul Pero Defformero din Timisoara face parte din turneul trupei care aniverseaza 25 de ani de prezenta pe scena muzicala, și se anunta a fi un adevărat spectacol pentru public.

Intrare concert: 30 lei
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/196499431260034/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top