Noutăți și comunicate

Concert Piknik Park (tribut Linkin Park) in club Capcana din Timisoara

7 septembrie 2018
Concert Piknik Park (tribut Linkin Park) in club Capcana din Timisoara

Vineri, 7 septembrie 2018, incepand cu ora 20:00, clubul Capcana (ex Daos) din Timisoara va gazdui un concert cu trupa Piknik Park (Ungaria), cea mai mare trupa de tribut Linkin Park din Europa. Seara va continua cu un after-party pe muzica Linkin Park mixata de Djs Revan & Afflikt.

Pretul unui bilet de intrare la concert + afterparty este de 25 lei. Pentru cei care nu ajung la concert pretul de intrare pentru after-party este de 10 lei.

https://www.youtube.com/watch?v=kBYouXRMPVU

Trupa Piknik Park a luat nastere în 2005 în Ungaria, la initiativa unui grup de 4 prieteni iubitori de NU-Metal, care creau muzica in stilul Linkin Park. Ca un adevarat fan, Zoli, solistul trupei, a pus atunci bazele a ceea ce este astazi formatia Piknik Park, dedicata in totalitate formatiei Linkin Park. Membrii initiali din trupa au fost inlocuiti in timp de muzicieni profesionisti, care astazi impresioneaza audienta din fiecare concert cu spiritul autentic si spectacolul muzical brutal.

Pentru toti fanii Linkin Park, Piknik Park este prima si cea mai cunoscuta formatie de tribut Linkin Park din Europa, si ii va aduce pe scena pe: Csányi Zoli – voce, Sinka Albert – mc, Domán Gábor – chitara, Domján Gábor – bass și voce si Raja Hamsa Das – tobe.

Concertul din 7 septembrie din Timisoara face parte din Turneul European Metora 15 Tour al trupei Piknik Park.

După concert, seara va continua cu un after-party pe muzica Linkin Park mixata de Djs Revan & Afflikt. Prin mixurile lor, cei 2 impreuna isi propun sa transpuna audienta intr-o poveste muzicala unica de drum & bass si metal.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/245676972708733/



Evenimente recomandate

Top