Noutăți și comunicate

Concert Pistolul Cu Capse si Sky Swallows Challenger in Flying Circus

18 mai 2013
Concert Pistolul Cu Capse si Sky Swallows Challenger in Flying Circus
Sâmbătă, 18 mai 2013, sunteți invitați de la ora 22:00 la un concert al trupelor Pistolul cu Capse si Sky Swallows Challenger în Flying Circus.

Adresa Flying Circus Pub : Iuliu Maniu, Nr.2, Cluj-Napoca (tel +40/751121985).



PISTOL CU CAPSE este o formație românească de punk rock înființată în 2003 în București. Deși fără contract cu o casă de discuri și neimpresariată de nimeni, formația se bucura de o oarecare notorietate pe scena underground românească. Anul 2008 a marcat lansarea primului LP al formației, autointitulat "Pistol Cu Capse", disc ce conține 15 piese.

În 2012, PCC a lansat cel de-al doilea album: Unplugged. Discul conține atât piese existente pe albumul "Pistol Cu Capse" dar și piese noi. Toate cântecele sunt rescrise special pentru varianta acustică având un sound cu totul nou față de înregistrările anterioare. La acest album au colaborat Lucian Filip (Vântu) care a preluat tobele, George Siia (Bazooka) care a creat partea de clape, Bogdan (de la formația Chester) care cântă împreună cu Vlad pe unele piese. În reprezentările live, clapele sunt stăpânite de Mădălina Ene.

De la înființare, formația a susținut peste 150 de concerte atât în țară cât și în străinătate (Austria, Sampling Bucharest 2007), având ocazia de a cânta pe aceeași scena cu nume sonore ale genului precum: NOFX, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (de la The Ramones), Jaya The Cat, La Plebe și alții.
http://www.pistolcucapse.ro
https://www.facebook.com/pistolcucapse



SKY SWALLOWS CHALLENGER: Alternative Rock music, spiced with atmospheric, ambiental and post-rock influences.

FIND US ON:
Website: http://skyswallowschallenger.com
Youtube: http://www.youtube.com/user/SSCBandOfficial
Facebook: https://www.facebook.com/skyswallowschallenger
Twitter: https://twitter.com/#!/SSCBand



ANGER MANAGEMENT: Un afterparty rock de exceptie, sustinut de Mihnea Blidariu (Luna Amara) & Kiddiez (Mushroom Story).


Evenimente recomandate

Top