Noutăți și comunicate

Concert Psychogod, Aquila si Megatone in Damage Club

ANULAT !!!
26 mai 2012
Concert Psychogod, Aquila si Megatone in Damage Club
Sambata, 26 mai 2012, Rusidava Management si Damage Club va invita de la ora 20:00 la o seara metal alaturi de Psychogod, Aquila si Megatone.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

La concert veti gasi stand merchandise Fabrica de broderii, Psychogod, Interitus Dei,  Ka Gaia An si Blind Spirits. Veti putea achizitiona si abonamente la ARTMANIA Festival, care ca avea loc in perioada 6-12 august 2012 la Sibiu.


Psychogod (Bucuresti)
http://www.Psychogod.ro
http://www.facebook.com/Psychogod?ref=ts

Trupa s-a infiintat la sfarsitul lui noiembrie 2009 cand Dank (chitara) si Cristina (voce) s-au hotarat sa puna bazele unei trupe care sa abordeze un metal agresiv si in acelasi timp modern, imbinand stiluri ca hardcore, death metal, black metal si industrial.
In luna mai 2010, trupa debuteaza live in deschiderea formatiei braziliene Krow. Ulterior formatia sustine concerte in compania unor nume cunoscute din underground-ul romanesc: Code Red, Deadeye Dick, Deliver The God, Vepres, DinUmbra, White Walls etc.
In septembrie 2010, apare primul material oficial, clipul piesei " We Are Not" filmat in Silver Church cu ocazia concertului organizat de Axa Valaha, alaturi de trupa britanica Furnaze.
Trupa ocupa locul 2 la sectiunea "Best Romanian Metal Newcomer 2010" a site-ului Metalhead.ro. In decembrie 2010 se renunta la folosirea clapei in favoarea agresivitatii si melodiei celei de a doua chitari.
Martie 2011 aduce participarea trupei la primul turneu, "Metal Woman Tour", alaturi de formatia Infected Rain din Republica Moldova. Acest turneu aduce si primul concert in afara tarii, in Chisinau (Republica Moldova), fiind urmat la cateva luni de alte doua concerte in Ruse (Bulgaria).
Dupa cateva modificari de formula, stilul muzical se indreapta spre o mixtura de death metal, metalcore, groove metal si thrash metal. Momentan trupa lucreaza la primul material discografic, preconizat sa apara in cursul anului 2012.

Componenta :
Cris - voce
Dank - chitara
Mausy - chitara
Dragos - bass
Andrei - tobe


Aquila (Bucuresti)
http://www.facebook.com/pages/Trupa-Aquila/107966642616008

Trupa s-a infiintat in Bucuresti in primavara anului 1990, genul abordat fiind heavy metal-old school/power metal.
De-a lungul timpului trupa a suferit nenumarate modificari de componenta, activand pana in anul 1998.
Leader-ul trupei, Leo Gherasim, resusciteaza Aquila in anul 2009, dupa 11 ani.

Componenta :
- Leo Gherasim - voce
- Marian Moldoveanu - chitara
- Ica Varsani - chitara
- Mihai Vlad - bass
- Aurelian Dragea - keyboards
- Tudor Uscoi - tobe


Megatone (Dragasani)
http://www.facebook.com/pages/Megatone/430197630328962

Infiintata in 2008, de Adrian (guitar) si Doru (drums), ca trupa de coveruri (Black Sabbath, Deep Purple, AC/DC, Police, Skid Row, Ted Nugent, Alice Cooper, Dream Theater, Judas Priest, Iron Maiden, Him, Green Day, Megadeth, Metallica...etc.) a fost supranumita "trupa caleidoscop" datorita varietatii de genuri abordate. Compun si inregistreaza in studioul Zenit Concert in februarie 2012, doua piese proprii : "Mental Release" si "Master of Reality".
Incepand cu luna septembrie 2008, participa la diferite evenimente si sustin concerte in mai multe orase din tara.

Componenta :
Bogdan "Blitz" - chitara, voce
Adrian "Petrucci" - chitara
Stefan "De Mayo" - bas
Doru McBrain - tobe, voce

Sursa : Rusidava Management
http://www.rusidava-management.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top