Noutăți și comunicate

Concert RockAbil în club Manufactura

12 octombrie 2019
Concert RockAbil în club Manufactura
Sâmbătă, 12 octombrie 2019 sunteţi invitaţi de la ora 20:30 în Club Manufactura din Timișoara, la concertul trupei RockAbil.
Intrarea la concert costa 15 de lei.


Informații despre eveniment

Pe 12 octombrie 2019, de la ora 20.30, pe scena din Manufactura va urca din nou trupa RockAbil intr-un concert LIVE de clasic rock, blues și folk rock.

https://www.youtube.com/watch?v=Ufk-aRflQWc

ROCKABIL este o trupa de rock si blues infintata in 2007 de catre Grigore Bujor Hariga - chitară solo (component al grupului Pro Musica), Marian Draghia - chitară solo, vocal (ex-Pragu’ de Sus), Valentin Ivănescu - vocal, chitară ritm, chitară bas, claviaturi (ex-Şah-Mat), Adi Văduva - chitară bas, vocal (ex-Umber) şi Petre Prisăcaru - tobe (ex-Şah-Mat), artisti care s-au situat mereu în marja muzicii de foarte bună calitate. Fiecare concert e o dovadă de pasiune a muzicienilor și un prilej de bucurie pentru fani. Repertoriul abordat constă in piese clasice de blues, rock, folk-rock ale trupelor consacrate ale anilor ’60 si ’70, de pe ambele maluri ale Atlanticului. In premiera vom asculta un set de piese originale ce vor face obiectul celui de-al doilea CD al trupei.

Detalii despre eveniment se găsesc aici: https://www.facebook.com/events/76107230767075



Evenimente recomandate

Top