Noutăți și comunicate

Concert Saddayah, Exomnia si Gunshee la Bucuresti

27 septembrie 2019
Concert Saddayah, Exomnia si Gunshee la Bucuresti
SADDAYAH - un an de la momentul lansarii primului album!

Vineri 27 septembrie Saddayah aniverseaza un an de "Apopheny of Life", debutul pe CD al formației ploieștene, material lansat de casa de discuri Loud Rage Music.

Va fi un spectacol death metal complet, atat cu piese de pe album, cat si cu unele noi, de pe urmatorul material al formatiei.

https://web.facebook.com/SaddayahBand/

Tanara formatie greceasca, Exomnia a pornit la drum in urma cu doar un an.
Situandu-se in zona death metalului melodic, Exomnia a crescut rapid, reusind lansarea unui EP in aprilie anul acesta, "Aftermath", urmat de semnarea si lansarea primului album, prevazut sa apara in aceasta toamna la Alcyone Records. Trupa se va afla in premiera in Romania, pe 27 septembrie, la Yellow Club.

https://web.facebook.com/pg/ExomniaBand/

Gunshee este un trio instrumental de rock progresiv care combina elemente de stoner, metal, punk si uneori experimental, fara a se dedica exclusiv unui stil specific. Scopul este un sound organic si autentic, care indeamna ascultatorul sa se expuna sirului de emotii exprimate in muzica. 27 septembrie inseamna pentru formatia braileana si debutul scenic.

https://web.facebook.com/GunsheeBand/
--------------------------

YELLOW CLUB (Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 1, Sector 3, București).

Vineri 27 septembrie 2019, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: metrou (stația Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (stația Lucrețiu Pătrășcanu), 92, 101, 330, 335 (stația Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi și mâncare aduse din afara clubului. Stand de CDuri și tricouri la acest concert.

Preț bilet: 20 lei (de vânzare doar la intrare, în seara concertului). Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top