Noutăți și comunicate

Concert Stema si Plastik Charm in Club Control

2 iulie 2013
Concert Stema si Plastik Charm in Club Control
Marți, 02 iulie 2013, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Stema si Plastik Charm în Club Control.

Intrarea este liberă.

Marti 2 iulie, continuam seria concertelor rock cu performance-ul unei trupe cu o evolutie fulminanta: Stema. Invitata sa `incalzeasca` atmosfera este indragita trupa de electr-rock Plastik Charm.

Fb event
Sala Berlin/ Club Control - Str. C-tin Mille, nr.4




Trupa Stema s-a infiintat in anul 2011 la initiativa lui Silviu Sanda - un artist polivalent care a cantat de-a lungul timpului cu trupe ca Timpuri noi, Pheonix, Sarmalele Reci sau Sfinx Experience.

Genul muzical abordat de trupa Stema este un rock urban cu influente pop-electro. Si cum muzica Stema se bazeaza pe mesaj si autenticitate, videoclipul celui mai nou single "Fiecare om", un featuring cu Super ED, este in perfecta simbioza cu sentimentul piesei. Clipul a fost filmat in localitatea Breaza, iar regia este semnata de Khaled Mokhtar.

http://www.trupastema.ro
http://www.facebook.com/TRUPASTEMA



Plastik Charm este o trupa de muzica electro-rock din Bucuresti. In componenta ii are ca membrii pe E-One la chitara si voce, Mike Dragomir chitara bass, Daniel Iudean toba/percutie si Adrian Klein sintetizatoare si efecte speciale.

Ca proiect, Plastik Charm a fost infintat in toamna anului 2009 de catre vocalul si chitaristul trupei E-One. In cautarea amprentei muzicale reprezentative, E-One l-a cunoscut pe Adrian Klein, producator muzical alaturi de care, timp de cateva luni, a conturat sound-ul de baza.

Compozitiile PlastiK Charm au un sound deosebit si usor de recunoscut, fiind o mixtura foarte bine dozata de rock alernativ, pop si electronic. Sunt dinamice, dansante si melodioase.

http://www.plastikcharm.com
http://www.facebook.com/PlastikCharm
http://soundcloud.com/plastikcharm
http://www.youtube.com/plastikcharm



Parteneri media: Radio Guerrilla, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, SapteSeri, VICE, Decat o Revista, SUNETE, TATAIA, All Hollow, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, HypeStreet.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, thebeat.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, shoppingnews.ro, hotcity.ro, kudika.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro, jurnalrock.ro




Evenimente recomandate

Top