Noutăți și comunicate

Concert The Different Class și Orkid în Club Capcana din Timișoara

5 decembrie 2019
Concert The Different Class și Orkid în Club Capcana din Timișoara
Joi, în 5 decembrie 2019, sunteți invitați în Club Capcana din Timișoara la un concert The Different Class și Orkid. Concertul marca Stray Lights începe la ora 20:00.


Detalii despre The Different Class

The Different Class experimentează cu fuziuni de riff-uri explozive și sonorități cinematice. Muzica lor apare din nevoia de conectare, dezinhibare și ieșire din pasivitate, din dorința de a expune gânduri care altfel nu reușesc să iasă la suprafață. Trupa au lansat primul lor album Drop of Rock în 2016, EP-ul Allow în 2018 și ultimul single cu videoclip Dancer în 2019.
https://www.youtube.com/watch?v=amFcwKHs9WM

Detalii despre Orkid

Orkid își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Având infleunțe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP - Standing Still in the Dark - în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika, în aprilie 2018. Ultimul lor single, Daily Extinction, a fost lansat pe 30 noiembrie 2018 și a fost urmat de turneul 'The Extinction Trip'.
https://www.youtube.com/watch?v=hdGa4rcV_mk

Detalii despre Stray Lights

Concertul din 5 decembrie din Capcana stă sub marca Stray Lights ediția a 5-a. Stray Night #5 este primul concert back-to-back din seria de evenimente organizate de Stray Lights ce are loc la Timișoara, și marchează intrarea trupei The Different Class în comunitatea Stray Lights, întâmpinați de Orkid, una dintre trupele membre fondatoare.

Stray Lights este o comunitate complet independentă și DYI de trupe, care și-au propus să se ajute între ele și să încerce, cu resursele de care dispun, să ajute și alte trupe la început de drum.


Informații bilete

Biletele pre-sale costă 20 de lei (în limita a 20 de buc) și se găsesc aici:
https://www.iabilet.ro/bilete-stray-night-5-w-the-different-class-orkid-at-capcana-46985/
Preț bilet normal: 30 lei
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/496726247837613


Evenimente recomandate

Top