Noutăți și comunicate

Concert The Motans la Hard Rock Cafe, București

27 septembrie 2018
Concert The Motans la Hard Rock Cafe, București
Joi, 27 septembrie 2018 sunteţi invitaţi de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe la un concert live al trupei The Motans. Trupa și-a lansat albumul de debut, "My Gorgeous Drama Queen", un moment important pe care The Motans au ales să îl sărbătoarească alături de fanii din toată țara.



Discul conține 12 piese printre care și hitul anului 2017 (conform MediaForest) "Weekend" (ft. Delia), dar și colaborările cu INNA ("Nota de plată") sau Keed ("Lilith"). Nu lipsesc nici piesele apreciate și fredonate la fiecare apariție live precum "Versus", "August", "1000 RPM" sau "Jumatate stai". Vino și tu alături de The Motans și descoperă universul "rhythm and soul" creat și pus în scenă de cea mai recentă revelație muzicală din România.



THE MOTANS:
YouTube - https://goo.gl/ANmzyv
Facebook - https://www.facebook.com/themotans/
Instagram - https://www.instagram.com/themotans/

The Motans este un proiect creat de Denis Roabes, un tânăr talentat și foarte pasionat de muzică, originar din Chișinău.

Debutul a fost marcat de piesa "42", cu un mesaj conceptual, inspirat din cartea "Ghidul Galaxiei pentru autostopiști" scrisa de Douglas Adams. A urmat "Versus", un manifest personal al lui Denis, inspirat din trăirile sale, în care s-au regăsit foarte multi ascultători.

De curând, ca un bonus pentru fani, The Motans au lansat piesa "Jackpot" care în doar 24 de ore s-a clasat în top 10 Trending pe YouTube.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:
  • - Acces General: 89 de lei, cu loc la masă în sală
  • - Fără loc, în fața scenei pe ringul de dans: 45 de lei
Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă reduceri!



Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îi reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top