Noutăți și comunicate

Concert Trooper, Compact, Altar si Olympus Mons la Romexpo

22 august 2021
Concert Trooper, Compact, Altar si Olympus Mons la Romexpo
Duminică, 22 august 2021, la Romexpo, va avea loc un concert Trooper,(trupa urma sa il sustina in data de 31 iulie, insa a fost mutat intr-o alta data si intr-un alt loc). Alaturi de Trooper vor mai urca pe scena si prietenii din Compact, Altar și Olympus Mons.


Informații despre eveniment

Biletele raman valabile. Cei care nu pot ajunge in noua data stabilita urmeaza sa primeasca banii inapoi.
In noul spatiu vor avea loc mult mai multi oameni.
Coiotu' a declarat:
Vrem sa oferim publicului experiente cat mai frumoase. Asa ca am schimbat un concert intr-un adevarat festival. Avem langa noi prieteni buni si adevarati. Compact este una dintre formatiile care ne-au influentat decisiv in cariera. O trupa etalon a rock-ului romanesc. Paul Ciuci ramane pentru noi un prieten de suflet.

Baietii din Altar au scris pagini intregi de istorie in muzica rock. Ii apreciem enorm si, dupa cum am spus mereu, daca cineva ma roaga sa ii recomand o trupa metal din Romania, in afara de Trooper, ii recomand fara ezitare Altar.

Despre Olympus Mons nu am multe lucruri de spus pentru ca trupa este foarte tanara. Insa in timpul asta scurt au castigat premii, au lansat un disc bestial, sunt niste oameni minunati si tobosarul lor ne este prieten de multi ani. Cred ca toti cei care vor petrece ziua de 22 august alaturi de noi vor avea parte de o amintire minunata.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top