Noutăți și comunicate

Concert unplugged Sarmalele Reci și Timpuri Noi în Club Quantic, București

24 august 2018
Concert unplugged Sarmalele Reci și Timpuri Noi în Club Quantic, București
Vineri, 24 august 2018 sunteţi invitaţi începând cu ora 19:00 în Club Quantic la un concert acustic alături de 2 dintre cele mai longevive trupe ale rock-ului românesc: Sarmalele Reci și Timpuri Noi .

Adresa: Grădina de Vară din Quantic, Șoseaua Grozăvești, nr.82.
Bilete: 35 lei în presale, pană pe data de 23 august https://goo.gl/mz2xpk; 50 lei în ziua evenimentului, la intrare sau https://goo.gl/mz2xpk


Sarmalele Reci

Înființată încă din 1993, cu o discografie ce cuprinde 8 albume și apariții la numeroase festivaluri din țară și din străinătate, formația Sarmalele Reci are una dintre cele mai constante prezenţe pe scena muzicală românească, fiind un proiect artistic de calitate, bazat pe creativitate, inovaţie, energie şi tonus al vieţii.
Pe parcursul carierei, trupa a beneficiat de recunoaşterea din partea revistelor muzicale şi mass media. În anul 2007, Sarmalele Reci au primit premiul „Actualitatea Muzicală pentru 14 ani de succese în muzica rock.

Piesa "Șpriț de Vară" Acustic - https://youtu.be/iMV9LEfSrZY
Pagina pe Facebook - https://www.facebook.com/SarmaleleReci



Timpuri Noi

Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid!
De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii.... Pentru cei care nu știu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Live Acustic 2017- https://youtu.be/17hdweLW_7M
Pagina pe Facebook - https://www.facebook.com/trupaTimpuriNoi


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top