Noutăți și comunicate

Concert Urma la BT Live Limited Edition în Club Control

17 octombrie 2019
Concert Urma la BT Live Limited Edition în Club Control
Trupa Urma va susține un concert în Club Control din București, joi, pe 17 octombrie 2019, în cadrul BT Live Limited Edition. Accesul la eveniment se face de la ora 20:30 și concertul începe la ora 21:00.


Informații despre BT Live Limited Edition

Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele în toamna anului 2016 pentru a da naștere conceptului BT Live, un proiect menit să susțină activitatea muzicienilor români și să aducă mai aproape de sufletul publicul autohton o serie de reprezentanții artistice memorabile.

Sezonul BT Live 2019-2020 propune o ediție ce reunește un număr de 4 showcase-uri care surprind trupele protagoniste într-o lumină mai puțin obișnuită, cu totul specială: BT Live Limited Edition. Artiștii cooptați în seria BT Live Limited Edition sunt o parte dintre cei care au introdus și conturat curentul alternative rock în peisajul sonor românesc în perioada anilor 2000 și care nu încetează să se reinventeze și să cucerească generații la rând de ascultători.


Despre trupa Urma

Trupa care deschide această nouă serie este URMA, un colectiv de artiști coagulat în jurul solistului Mani Gutău, care s-a făcut remarcat încă de la începuturi printr-o muzicalitate hipnotizantă, prin îmbogațirea sound-ului alternativ cu sonoritățile calde ale unor instrumente precum fluierul, saxofonul, trompeta, percuția & congas, dar și prin implicarea în numeroase proiecte care au avut ca scop trezirea conștiinței sociale.

Pentru concertul de pe 17 octombrie din cadrul BT Live Limited Edition, URMA revine pe scena din Control cu un invitat de marcă, Anatol Cazanoi, virtuoz al unui instrument specific spațiului balcanic - țambalul - și propune o fuzionare a pieselor îndrăgite de public cu aceste noi vibrații specifice meleagurilor din care trupa își hrănește rădăcinile și își găsește inspirația.

Trupa URMA a prins contur la Cluj-Napoca în 2003, a avut o activitate concertistică intensă atât la nivel național cât și intenațional, a adus la lumină patru albume - Nomad Rhymes (2004), Anger as a Gift (2005), Trend Off (2007), Lost End Found (2013) - și pregătește materialele pentru un nou disc intitulat inima!ism.
"Terminus", "All Wrong" și "Cine iubește și lasă" incluse pe albumul Lost End Found, sunt hit-urile cu sute de mii de vizualizări pe YouTube și mii de difuzări pe radio, care au fascinat săli pline ani buni și ale căror refrene sunt fredonate cu patos la fiecare revenire pe scenă a formației.

Odată cu fiecare concert, URMA ne dezvăluie o nouă poveste, un nou line-up, un nou concept de show, purtându-ne de la o cântare într-o locație neașteptată precum o sală de cinema, scena Ateneului Român sau o clădire de patrimoniu aflată în pericol, la concerte cu o tematică inedită, cu un invitat special sau cu un scop umanitar.

www.facebook.com/urmabook
www.urma.ro
https://soundcloud.com/urmacloud
https://youtube.com/urmachannel
https://vimeo.com/channels/urma


Detalii bilete


Intrare: 40 lei
www.iabilet.ro/bilete-urma-wild-wild-east-special-show-46417/
https://eventbook.ro/music/bilete-urma-bt-live-limited-edition

Biletele la concert sunt disponibile online în avans, în rețelele iabilet.ro și Eventbook.ro, dar și în seara evenimentului, la intrarea în Club Control ( Str. C-tin Mille, nr.4, București) în limita spațiului disponibil.


Informații despre Banca Transilvania

Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a sprijinit cultura alternativă națională prin promovarea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile sub umbrela BT Live.

Banca Transilvania a ajutat astfel artiștii authtoni să își poarte muzica prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio, dar și pe scenele cluburilor Control (București) și Form Space (Cluj), inițiativa BT Live acoperind o mare varietate de stiluri și stadii de notorietate artistică.


Link-uri utile

www.facebook.com/clubcontrol/
www.control-club.ro
www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top