Noutăți și comunicate

Concert Vita de Vie Acustic la Teatrul de Vara Mihai Eminescu

6 august 2021
Concert Vita de Vie Acustic la Teatrul de Vara Mihai Eminescu
Vineri pe 6 august 2021, Teatrul de Vara Mihai Eminescu găzduiește un concert acustic Vita de Vie. Concertul începe de la ora 19:30.

Bilete: https://iabilet.ro/bilete-vita-de-vie-acustic-la-teatrul-de-vara-mihai-eminescu-65081/

Participarea este permisa spectatorilor nevaccinati pe baza unui test negativ facut la acces (20 ron) dar si celor vaccinati, celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.
Testele rapide sunt disponibile la acces si se pot face, contra cost, de catre personal autorizat.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Friends and family discount:
  • 15% discount la 4 sau 5 bilete cumparate
  • 20% discount la 6 sau mai multe bilete cumparate
Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

Mergand uneori pana la clasic, swing sau bossanova, ACUSTIC inseamna cele mai reprezentative melodii Vita de Vie, reorchestrate intr-o maniera unica. Folosind doar instrumente naturale precum pianul, violoncelul, contrabasul, flautul, cavalul, o serie de chitari acustice neconventionale si percutii etnice, proiectul ACUSTIC, lansat in 2012, a devenit parte integranta din personalitatea Vita de Vie, alaturi de ELECTRIC si SIMFONIC.

Am dezbracat melodiile vechi de hainele pe care le purtau si am incercat sa le decantam intr-o forma cat mai apropiata de starea lor originara, cea de emotie. De acolo am construit cu grija si abnegatie albumul ACUSTIC. A iesit exact asa cum ni-l doream, simplu si intens.

Adrian Despot

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top