Noutăți și comunicate

Concert White Walls și COD în Club Manufactura din Timișoara

4 octombrie 2018
Concert White Walls și COD în Club Manufactura din Timișoara
Joi, 4 octombrie 2018, sunteți invitați începând cu ora 20:00 în Club Manufactura din Timișoara la concertul trupelor White Walls din Constanta și COD din București.



White Walls s-a remarcat în lumea muzicala romaneasca prin sunetul metal rock progresiv, dar și pentru ca de-a lungul timpului a împărțit scena cu nume sonore ale rock-ului mondial precum Deftones, The Ocean, East Of The Wall, Blind Guardian, dar și trupe romanesti recum E.M.I.L., Luna Amara, OCS, Implant pentru Refuz și mulți alții.

Aparuta în 25 aprilie 2009, trupa White Walls a reușit într-o perioada relativ scurta, sa-si construiasca o reputatie remarcabila in scena muzicala rock-metal din Romania, bazata nu doar pe LP-ul de debut "Mad Man Circus", dar si pe spectacolele live.
https://www.youtube.com/watch?v=dOl9996k0pI
Reputația celor de la White Walls s-a consolidat după castigarea locului 1 la sectiunea Newcomers în rândul formatiilor metal rock de la Stufstock în 2010, locul 3 la concursul Maximum Rock - Suport pentru Underground, locul 1 în competitia Romanian Global Battle of The Bands Finals din 2011, și locul 5 în competitia globala GBOB Wold Finals. Tot în 2011 trupa câștiga titlul de "Best Romanian Metal Newcomer" la competitia Metalhead.ro’s Best of 2010 awards.



Formația COD va cânta în deschiderea concertului celor de la White Walls, începând cu ora 20:00. COD a luat naștere în Bucuresti și își delecteaza publicul cu ritmuri de stoner rock. Cele 2 albume lansate de-a lungul timpului "I need to get out" și "Came out damned" se remarca tot mai mult în industria muzicala rock romaneasca.
https://www.youtube.com/watch?v=4KvGM2335Dw

Intrare concert: 15 lei
Facebook event: https://www.facebook.com/events/2210430679219067


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top