Noutăți și comunicate

Concerte Luna Amară la Zilele Târgu Mureș și la Embargo Fest 2019

17 - 18 mai 2019
Concerte Luna Amară la Zilele Târgu Mureș și la Embargo Fest 2019
Între 17 - 18 mai 2019, trupa Luna Amară susține două concerte, la Zilele Târgu Mureș și la Embargo Fest 2019 (Dudeștii Vechi).


Informații despre Embargo Fest 2019

Hai să dăm mână cu mână! Credem cu tărie în fapul că noi, promotorii muzicii în Banat, ar trebui să ne susținem reciproc și nu să concurăm unii cu ceilalți.
Și pentru că în weekend-ul ce urmează, la Dudeștii Vechi are loc Embargo Fest, noi, cei de la The Village/ Electroruga de Buzad 2019 ne-am gândit că este cel mai bun moment să arătăm că se poate.
Astfel, am decis să mutăm sesiunea acustică Acoustic Village - Luna Amară & Les Nuages de la Buzad la Dudești și să aducem unitate, în loc de a împărți publicul!
Vă invităm să nu ratați un acustic special și, în plus, să vă bucurați de programul fain pregătit de echipa Embargo la Dudesti.
Luna Amară & Les Nuages va avea loc sâmbătă, 18 mai, la Green Stage, de la ora 24.00 înaintea concertului Implant Pentru Refuz.
Cei care au achiziționat bilete online la the Village vor primi bilet pentru ziua de 18 mai la Embargo sau banii înapoi.
Vă rugăm să ne scrieți un mesaj privat pe pagina The Village cu optiunea aleasă.


Programul complet Embargo Fest


Main Stage

Alen Islamovic (HR), Subcarpați, Șuie Paparude, Timpuri Noi, Sarmalele Reci, Vizi, Țapinarii, Phaser, Pragu De Sus, RUA, Maryliss & Cover Up, New Quartet (SRB), Cristi Iakab & The Road Band, The Skywalkers, Kanizsa Csillagai (HU)
Green Stage

Implant Pentru Refuz, Luna Amară, Oratnitza (BG), Zbogom Brus LI (SRB), Methadone Skies, The Case, Axis (SRB), Grave For Sale, Bogdan Puriș & Zoltan Varga (Vinilorama), Allover, Monokrom, DJ BitSon, Dj Westman
Electric Base

Ilija Djokovic (SRB), Petra Mayer/Shizuka (HU), Punu, Ivan Popa (BG), Alex Halka, KuKy, RaZy, Module, Kova, Andrei Puiu, Midiportal, MCx Woodie


Cea de-a doua ediție a Embargo Fest - eveniment care se va desfăşura în perioada 16-19 mai 2019, în comuna Dudeștii Vechi din județul Timiș - aduce în fața publicului peste 50 de artiști din România, Serbia, Bulgaria și Ungaria, iar alături de concerte, la fața locului, vor exista o sumedenie de activități: proiecţii de film, spectacolele de teatru pentru copii şi adulţi, ateliere de circ, dezbateri pe teme ecologice, parc de distracţii, târg de produse bio și alte activări ale sponsorilor și a partenerilor.

Detalii abonamente:
  • Abonament 4 zile - 100 lei
  • Abonament 3 zile - 75 lei
  • Abonament 2 zile - 50 lei
Alături de numele anunțate deja pentru ediția din acest an, Embargo Fest va avea parte și de un concert acustic cu Luna Amară și Les Nuages

https://embargofest.com/


Informații despre Luna Amară

După ce a cântat pentru prima dată la Cugir în cadrul "Festival Tineretului" 2019, Luna Amară a apărut în Clasamentul celor mai bune 100 de albume (un top alcătuit de revista online "Romania Rock" cu sprijinul unui număr de 64 de specialiști din industria muzicală autohtonă).

Mai multe despre realizarea topului: http://romaniarock.ro/noutati/top-100-romania-rock/

Albumul de debut al formației clujene, "Asfalt" (Rebel Music/Roton, 2004), s-a clasat pe locul 25 în Topul Albumelor Rock autohtone. Clasamentul complet: http://romaniarock.ro/top-100-albume/


Concerte viitoare

Vineri, 24 mai 2019 - Festivalul Iubim 2 Roți 2019 - Club Quantic, București



"Odată căutam mușchiul pe trunchiul copacilor. Acum abia mai găsim copacii.
Odată voiam adevărul. Acum vrem să avem dreptate.
Odată priveam cerul. Acum privim ecrane.
Odată deschideam ușile pentru oaspeți. Acum ridicăm garduri de sârmă ghimpată.
Odată ne strângeam apăsat prietenii în brațe. Acum apăsăm taste ca să avem cât mai mulți prieteni.
Odată eram fericiți cu o chitară și cu cerul deasupra. Acum plecăm nefericiți de la spectacole grandioase.
Odată știam mai puține și ne păsa mai mult. Acum aflăm atât de multe și ne pasă atât de puțin.
Odată părinții făceau revoluții. Acum părinții fac împrumuturi la bancă.
Odată nu aveam nevoie de multe ca să ne umplem viețile. Acum avem nevoie de atâtea ca s-ascundem golul din noi.
Odată mergeam pe un drum. Acum ne învârtim în cerc.
Odată trăiam. Acum supraviețuim.
Odată nu înseamnă atât de demult. Acum e dintotdeauna.

NORD.
Pentru că iarna din noi a sosit"



Albumul poate fi cumpărat, în format fizic și digital, aici: https://UMR.lnk.to/NordPR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top