Noutăți și comunicate

Concerte Sarmalele Reci la FanFest si cLoverFest

14 august 2011
Concerte Sarmalele Reci la FanFest si cLoverFest
Duminică, 14 august 2011, de la ora 23:10, pe scena FânFest - Tăul Brazi, se vor servi Sarmalele Reci.

Sarmaliștii vor avea ocazia de a-și vedea și asculta live favoriții la FânFest / Roșia Montana și la cLoverFest / Muscel, Dâmbovița.

Ediția a 6-a a Festivalului FânFest adună și în acest an pe "toți cei cărora le pasă de Roșia Montană și, implicit, de istoria, cultura, natura și oamenii acestei țări", după cum anunță organizatorii.

Sâmbătă, 20 august 2011, trupa Sarmalele Reci va cânta la cLoverFest - un festival caracterizat de "rock, atmosferă de pub și aer de munte". Deși este un festival de coveruri aflat la a doua ediție, cLoverFest își propune lucruri mari, așa că anul acesta, organizatorii au invitat și trupe cu istorie în industria muzicală românească.

Trupa Sarmalele Reci a fost invitată în festival în urma unui sondaj pe care organizatorii l-au făcut în rândul publicului, clasându-se ca favorită. Sarmalele Reci vin cu spiritual bineștiut, cu piesele care au consacrat trupa, dar și cu noi creații.

Longevivă, iubită și aplaudată, trupa Sarmalele Reci împlinește în acest an vârsta majoratului. De-a lungul timpului, trupa a urcat pe scene mari și și-a păstrat același stil și mesaj - vremurile s-au schimbat, însă "Sarmalele" sunt tot acide, au gust de ironie, îndulcite cu un strop de romantism. Fiecare își alege aroma proprie din ele: optimism sau sămânță de revoltă. Din punct de vedere muzical, trupa a câștigat maturitate.

De 18 ani, Sarmalele Reci s-a impus ca una dintre cele mai originale si incomode trupe din muzica românească. Întotdeauna trupa s-a reinventat și nu s-a temut de nicio provocare în plan artistic.

Fanii și-au pastrat respectul si admirația pentru calitatea și originalitatea pieselor marca Sarmalele Reci.

Sursa : Gala PR.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top