Noutăți și comunicate

Crimena este confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2019

7 iunie 2019
Crimena este confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2019
Între 1 - 4 august 2019 va avea loc cea de-a șaptea ediție a Rockstadt Extreme Fest, la poalele Cetății Râșnov (terenul de Biatlon de la baza cetății). Trupa Crimena a fost confirmată pe afișul festivalului.


Informații despre Crimena

Crimena este o trupa de metal din Craiova. Unul dintre cele mai bune produse de pe scena locală, cu o muzica groovy si violenta.

Membrii sunt cunoscuti ca naturali, deschisi si spontani reușind să creeze o legătură autentică cu publicul. Mesajul lor privește problemele politice și sociale, cu un indiciu de anti-religie care promovează libertatea de gândire. Showul live live este o experiență in sine, trupa fiind energică, naturală și fara inhibitii.

Din 2015, formația este in acest moment în cea mai buna formă și formulă. Ultimul lor EP a fost lansat în 2018 și a fost promovat prin numeroase turnee din Europa, ajungând la publicul din opt țări cum ar fi Belgia, Polonia și Franța. Trupa va lansa în curând un nou videoclip.

Showul de la Rockstadt Extreme Fest va include o degustare a muzicii trupei cu un accent pe ultimul lor material precum și melodii care nu au mai fost cântate pana acum, proaspete din cuptor. Setlistul din acest an va fi un preview pentru turneele viitoare ale trupei.


Link-uri Crimena

https://www.facebook.com/Crimena.Official/
https://www.youtube.com/watch?v=PCMFLQrLLag

Line-up REF 2019

În acest moment, la Rockstadt Extreme Fest 2019 sunt confirmate următoarele trupe:
Dimmu Borgir (Norvegia), Accept (Germania), Paradise Lost (Marea Britanie), Korpiklaani (Finlanda), Katatonia (Suedia), Hypocrisy (Suedia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), Soilwork (Suedia), Asphyx (Finlanda), Candlemass (Suedia), 1349 (Norvegia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Bölzer (Elvetia), Mortem (Norvegia), Betraying the Martyrs (Franța), Mgła (Polonia), Onslaught (Marea Britanie), Schammasch (Elveția), Ektomorf (Ungaria), Adept (Suedia), Sur Austru (România), Crystal Lake (Japonia), Sworn Enemy (SUA), The Arson Project (Suedia), Hexis (Danemarca), Archaic (Ungaria), Omega Diatribe (Ungaria), Hteththemeth (România), Walking Dead On Broadway (Germania), Crimena (România).
Noi nume de pe scena muzicală internațională vor fi anunțate în curând.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top