Noutăți și comunicate

CYPHER16 lanseaza al treilea single de pe urmatorul album

15 octombrie 2020
CYPHER16 lanseaza al treilea single de pe urmatorul album
Inovativii rockeri britanici CYPHER16 au dezvăluit cea de-a treia piesă, "It's A Long Way Back (From This Road)" de pe al doilea album complet cu același nume.

It's A Long Way Back (From This Road) este despre faptul că trebuie sa ne dăm seama că alegerile pe care le facem în viață au consecințe reale, adesea profunde și de anvergură, și care pot schimba complet viața altora, precum și a noastra. De asemenea, explorează ideea dacă, odată ce te afli atât de departe în ceva, este chiar posibil să te întorci vreodată din asta? Oare chiar vrem chiar să expulzăm pe deplin lucrurile negative și distructive din viața noastră? Suntem unii dintre noi dependenți de haosul pe care îl provoacă aceste lucruri?

spune chitaristul / vocalistul Jack Doolan


https://www.youtube.com/watch?v=btJ2ku5aGs4
În timpul climatului incert actual, piesa a luat, de asemenea, o relevanță neașteptată. Unde ne vom găsi când Coronavirusul va fi în cele din urmă sub control? Cum s-ar fi schimbat lumea, și va mai exista o întoarcere la modul în care erau lucrurile înainte?

"It's A Long Way Back (From This Road)" a fost produs de Jakob Herrmann (Machine Head) la Top Floor Studios din Suedia, mixat de Jacob Hansen (Volbeat) la Hansen Studios din Danemarca și masterizat de Sean Magee (The Beatles) la Studiourile Abbey Road din Anglia.

Single-ul digital "It's A Long Way Back (From This Road)" este disponibil pentru cumpărare de la: cypher16.bigcartel.com


(2)cypher16-lanseaza-al-treilea-single-de-pe-urmatorul-album_26fc72.jpg
CYPHER16, o trupă rock răcoritoare și originală, folosește metalul cu influente de modern-industrial pentru a crea un sunet cu adevărat masiv. Albumul de debut al trupei, The Great Surveyor, a fost lansat în octombrie 2015, cu recenzii extraordinare. CYPHER16 a făcut turnee în 17 țări, inclusiv în America, China și India, având spectacole și festivaluri alaturi de nume de top în metal.

Grupul CYPHER16 este de asemenea cunoscut pentru videoclipuri muzicale epice, filmate la repere renumite, cum ar fi stația electrică Battersea ("Lonely Road") și The Natural History Museum ("Deschide ușa întunecată"), unde trupei i s-a oferit acces fără precedent pentru o noapte întreagă, în 2017.
Urmăriți videoclipul pentru "Deschideți ușa întunecată":
https://www.youtube.com/watch?v=Xvl9IPquPhw


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top