Noutăți și comunicate

Dark Side Nights - in fiecare joi, la Club B52

18 februarie 2015
Dark Side Nights - in fiecare joi, la Club B52
Dark Side Booking Academy si Club B52 din Bucuresti pornesc o noua platforma muzicala menita sa promoveze scena muzicala romaneasca si sa intareasca, pe cat posibil, relatia dintre public si trupe. Astfel, Dark Side Nights se va desfasura joia, la B52, unde vor concerta trupe consacrate, dar si trupe din noul val, apartinand tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical si nicidecum mercantilizarea lui.

Dark Side Nights incep asadar primavara aceasta cu 10 confirmari:

Blazzaj - 26 februarie -> http://on.fb.me/1CImQ1P
Chimie | Flou Rege - 5 martie
Omul cu Sobolani - 12 martie
Argatu | Vali Umbra | Power pe Vinil - 19 martie
White Mahala | Niste Baieti - 26 martie
Parazitii - 2 aprilie
ZOB | H8 - 9 aprilie
Diamonds are Forever - 16 aprilie
Basska - 23 aprilie
Celelalte Cuvinte - 7 mai

Eveniment-cadru: http://on.fb.me/1DCSZJF



Episodul "pilot" va fi "turnat" joi, 26 februarie si ii va avea ca "protagonisti" pe nimeni altii decat timisorenii de la Blazzaj, care revin in Bucuresti dupa o pauza de mai bine de un an.

https://www.facebook.com/Blazzaj?rf=105845449449716
https://soundcloud.com/blazzaj

Fondata in 1996 in Timisoara, la initiativa lui Eddie Neumann si Florin Barbu, purtand initial numele de " FunkinLeFree", "Blazzaj" se impune printr-un sound complex, plin de energie, culoare si originalitate.

Versurile incarcate de mesaj sunt sugerate - chiar si inaintea unei auditii- de numele trupei provenit din combinatia cuvintelor 'blazare' si 'jazz', folosit insa invers, adica 'zzaj'. Citit de la coada la cap, nu e altceva decit 'jazzalb'.

Actualii membri, Tavi Horvath (voce), Vali Potra (tobe), Petrica Ionutescu (trompeta), Utu Pascu (chitara-bas), Horia Crisovan (chitara) si Lucian Nagy (saxofon), desi implicati de-a lungul timpului si in alte proiecte muzicale individuale, si-au conturat o amprenta muzicala bine definita in zona muzicala de Funk/ Fusion/ Nu-Jazz.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top