Noutăți și comunicate

Days Of Confusion lansează un nou videoclip “Kagemusha”, în Club Control

2 mai 2018
Days Of Confusion lansează un nou videoclip “Kagemusha”, în Club Control
Miercuri, 2 mai 2018, sunteţi invitaţi de la ora 20:00 la un concert al trupei Days Of Confusion în Club Control, formația bucureșteană de progressive metal/djent, lansează un nou videoclip “Kagemusha”, piesa apare pe cel mai recent albumul al trupei - “Yin & Out”.



Mesajul videoclipului reprezinta un memento al faptului ca orice drum in viata este lung si cere sacrificii, insa este presarat cu momente frumoase si reusite, care sunt de fapt motivul pentru care o trupa merge inainte.
Sursa de inspiratie a piesei, este filmul omonim al celebrului regizor japonez, Akira Kurosawa. Tema filmului trateaza sindromul impostorului, reprezentat de catre un hot de rand ce devine sosia unui conducator de clan decedat, in Japonia secolului 15. Pe parcursul filmului, hotul este macinat de constiinta, deoarece stie ca este doar un impostor si in final se elibereaza de masca nedorita, murind eroic in lupta - sacrificiul suprem oferit clanului pe care a simtit ca l-a inselat atat timp.

Videoclipul este realizat in colaborare cu Ekous Film, iar evenimentul este produs de catre Dark Side Entertainment.
Days of Confusion este una din cele mai cunoscute trupe românești de djent/modern progressive metal, cu o identitate proprie dată de amestecul liric/agresiv căruia i-au adăugat multă atmosferăşi diversitate.

Încei 6 ani de când sunt prezenți pe scena muzicală au trecut prin schimbări de componență care și-au pus amprenta într-un mod pozitiv asupra formației, conturând maturitatea genului muzical, pânăîn prezent.

Trupa a obținut până acum premiulpentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012, (acordat de Metalhead), în 2014 a fostnominalizată la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) și la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete), iar în 2018 a fostnominalizată la BEST METAL ALBUM (Premiile Metalhead).

Mai multe pe:
https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionVEVO
https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV
https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE



MB PROJECT
Trupa a luat nastere din initiativa lui Mihai Barbu in toamna anului 2017. Aceasta si-a creat propriul stil muzical prin imbinarea elementelor de progressive si ambient metal, reusind astfel sa aibe un sunet modern si complex. Mbp isi propune ca in cel mai scurt timp sa lanseze albumul de debut ce va contine un material muzical cu durata de peste 80 de minute. Piesele ataca un subiect delicat, si anume conflictul interior al artistului si pacea regasita odata cu finele compozitiei.
Mbp inseamna:
  • Mihai Barbu - voce/chitara
  • Livia Iancu - chitara
  • Theodor Goian - sintetizator
  • Adrian Cosma - chitara bas
  • Tudor Alexandru - percutie
https://www.facebook.com/mihaibarbuproject/
https://www.youtube.com/channel/UCnSzRV41O4HwbBALSip7pFA



ZAGAN
Proiectul Zagan a inceput in toamna anului 2015 si a fost definitivat din punct de vedere al membrilor trupei in 2016 cand, langa Balze ( voce ), Ridu ( tobe ) si Vlad ( chitara ) se alatura Pavel ( bass ) si Matei ( chitara ). Odata cu aparitia membrilor noi, stilul muzical al trupei suporta modificari, fiind asimilate influente progressive-metal. Primul material discografic Zagan urmeaza sa fie lansat in vara anului 2018, din acesta facand parte si cele 3 piese deja lansate.
https://www.facebook.com/trupazagan/
https://www.youtube.com/watch?v=TqWLQvfGFKM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top