Noutăți și comunicate

Deadscape au început înregistrările albumului lor de debut

18 ianuarie 2021
Deadscape au început înregistrările albumului lor de debut
Cei de la trupa Deadscape au început oficial înregistrările albumului lor de debut. Sesiunile au loc în X3M Studio din Sofia, Bulgaria, sub îndrumarea expertă a producătorului experimentat Simeon Panov.

Albumul va fi numit "Of The Deepest Shade" și va conține 12 piese, 4 dintre ele fiind deja cunoscute publicului, întrucât anterior au fost lansate ca EP demo în august, 2020.

Mai multe detalii vor urma în curând! Trupa a pregătit o mulțime de conținut nou și sunt nerăbdători să-l împărtășească lumii în viitorul apropiat!

Reîmprospătați-vă memoria - Demo (2020) aici:
https://www.youtube.com/watch?v=aTrrxlD6W6E&list=PLVUZTv106DuRabBKcYoE8i3iPf7ZO-jYv

Videoclipul lansat recent pentru 'Forsakenchr':
https://www.youtube.com/watch?v=vW2-kHBLq2c

Biografia Deadscape:

Deadscape este o trupă melodică de death metal din cinci membri, cu sediul în Sofia, Bulgaria. S-a născut oficial la sfârșitul anului 2015 ca proiect solo, numit Aesthetica Morti, când fondatorul, chitaristul Ivan Bratoev, a decis că ultimul său material nu se va încadra în repertoriul actual al trupei sale. În 2016 l-a prezentat basistului / vocalistului curat Alexander Trifonov; au început să facă schimb de experiență și să lucreze la ceea ce era deja scris și la idei noi, inspirându-se în principal din scena melodică death metal scandinavă și trupe precum Insomnium, In Flames, Before The Dawn, Dark Tranquility. În 2017, a apărut un baterist cu normă întreagă - Ivan Kolev, care a adus o abordare oldschool și o îmbunătățire semnificativă a compunerii pieselor de tobe. În 2018, trupa a fost redenumită oficial în Deadscape și a fost în același an, când vocalistul dur Mirela Kaneva și chitaristul Lyudmil Stoyanov s-au alăturat, formând o linie stabilă. Trupa a început apoi să cânte activ pe scena locală, împărtășind-o cu o serie de concerte bulgare de metal. Între timp, Ani Dimitrova l-a înlocuit pe Lyudmil la chitară, iar Deadscape a continuat să finalizeze scrierea și înregistrarea pieselor demo pentru albumul lor de debut. În iunie 2020, a fost lansat un videoclip pentru piesa "Ending" ca parte a inițiativei World Make Music Day. Pe 17 august, 4 piese demo au fost lansate ca un EP demo complet auto-produs, care a primit feedback destul de pozitiv din partea mass-media locale și internaționale. În decembrie, pentru a sărbători cea de-a 5-a aniversare, Deadscape a lansat un videoclip pentru piesa "Forsaken" - o colaborare între actualul grup și foști membri ai formației. În ianuarie 2021, Deadscape a intrat în studiou pentru a înregistra debutul lor de lung metraj.

DEADSCAPE înseamnă:
  • Mirela Kaneva - Vocals
  • Alexander Trifonov - Bass/Vocals
  • Ivan Bratoev - Guitars
  • Ani Dimitrova - Guitars
  • Ivan Kolev - Drums
Urmărește trupa pe web:
Facebook: https://www.facebook.com/deadscapeofficial
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCm7vR_zCSANBH78bQf4F-fQ?
Bandcamp: https://deadscape.bandcamp.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/deadscape-official
Instagram: https://www.instagram.com/deadscape_official/
Metal Archives: https://www.metal-archives.com/bands/Deadscape/3540472871


Evenimente recomandate

Top