Noutăți și comunicate

Despre In Transylvania si Padina Fest la ”Alternative Hour”

10 august 2015
Despre In Transylvania si Padina Fest la ”Alternative Hour”
Luni, 10 august 2015, în episodul cu numărul 8 al emisiunii ”Alternative Hour”, Hefe va sta de vorbă cu Matei Pfeifer, directorul festivalurilor Padina Fest și In Transylvania, două evenimente de mare amploare, create în inima munților, pentru iubitorii de muzică bună, fiind un prilej de întâlnire pentru toți cei care ”iubesc și ocrotesc natura”.



Cum a reușit să îmbine ideea de fun & leisure cu promovarea turismului și a valorilor naționale, rămânând pe o nișă ecologică, aflați la ”Alternative Hour” de la cel care a însuflețit aceste două festivaluri, luni 10 august, de la ora 22.00, pe Music Channel.



(3) Despre_In_Transylvania_si_Padi_Qy5SSiLko.jpg

Păstrand tradiția, cea de-a 6a ediție PADINA Fest s-a desfășurat în perioada 23 - 26 iulie 2015, în Munții Bucegi, la o altitudine de 1509m. Într-un cadru de poveste, festivalul a reunit fanii trupelor

Alternosfera, Åžuie Paparude, Robin and the Backstabbers, Firma, Luna Amară, Niște Băieți sau Firkin (Ungaria) și Naked (Serbia), cu participanții atrași de activități sportive încarcate de adrenalină precum cățărarea pe stâncă, rapelul, tiroliana sau Maratonul Bucegilor și de ideea de a-ți petrecere câteva zile departe de haosul urban.

http://www.facebook.com/padinafest
http://www.padinafest.ro



(2) Despre_In_Transylvania_si_Padi_S74w7dJx.jpg

Călcând pe urmele fratelui său mai încărcat de notorietate, In Transylvania vine să completeze povestea eco-friendly. Nu doar muzica este elementul cheie al evenimentului care va avea loc între 20 și 23 august la Sâmbăta-de-Sus (poalele Munților Făgăraș), așa cum anunță și motto-ul festivalului.

Pentru anul acesta In Transylvania a pregătit un line-up care traversează o paletă complexă de stiluri muzicale alături de artiști din întreaga lume precum Waldeck (AT), Subcarpați (RO), Jaya the Cat (NL), N.O.H.A. (DE), ROA (RO), Lemon Bucket Orkestra (CA), Airtist (HU), Paiaka (FR) sau Pixels (RO). Dar tabloul va prinde contur doar dacă îți pui rucsacul în spate și mergi să te bucuri de afterparty-urile sub clar de lună, de varietatea activităților sportive și de surprizele zonelor de leneveală.

http://www.facebook.com/events/785688441500910/
http://www.intransylvania.ro



Alternative Hour este un TV Show dedicat muzicii și culturii alternative, difuzat pe Music Channel, în fiecare luni la ora 22:00 și în reluare joi la ora 23:00.

Alternative Hour îți dă întâlnire săptămânal cu cele mai reprezentative nume ale vieții artistice naționale și internaționale, te ține la curent cu evenimentele și cele mai updatate trenduri prin intermediul invitaților intervievați și îți propune un playlist variat, un fusion între curentele alternative consacrate și cele mai noi experimente ale underground-ului.

http://www.facebook.com/fanpagemusicchannel
http://www.1music.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top