Noutăți și comunicate

Două concerte Cantellion, la Timișoara și Sibiu

24 octombrie 2018
Două concerte Cantellion, la Timișoara și Sibiu
Trupa Cantellion a susținut anul acesta mai multe concerte de lansare a EP-ului de debut "Ceva Despre Timp" (2017) la: Cluj Napoca, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Zalău, Vatra Dornei, Gherla, iar in iulie, trupa a urcat pe scena festivalului "Bucovina Acoustic Park" unde a împarțit scena cu Grimus, Luna Amară și Mother’s Cake.

În octombrie 2018, Cantellion a lansat cel de-al doilea EP, intitulat "II", in format acustic. Primul single de pe acest EP este o reinterpretare a celebrului hit "Crazy" al duo-ului Gnarls Barkley (din 2007).
https://www.youtube.com/watch?v=5Gfftw-XYnE
"Astazi avem in sfarsit un motiv de bucurie. Lansam cel de-al doilea EP al formatiei, o carte de vizita a laturei noastre acustice :) Merci Dan pentru inregistrare! Thank you Benedikt for your gift in mixing and mastering "Crazy"! Mersi Ştefan pentru implicare si pentru liniile de vioara superbe! Mersi Horia pentru prietenie si pentru ajutorul cu inregistrarea liniilor de bass! Mersi Marius Malin-Stefan si Cristian pentru ca ati intrat in trupa si ne ajutati cu munca si talentul vostru! Merci Richard pentru ajutorul si increderea ta! Si nu in ultimul rand multumim tuturor celor care ne asculta muzica si care au fost si vor veni la concertele noastre :)"
- Cătălin Moraru, membru fondator Cantellion

Al doilea EP semnat Cantellion va fi lansat la Timișoara și Sibiu în următoarea săptămână:

VINERI 26 OCTOMBRIE
Timisoara. Manufactura / bilet: 10 lei
https://web.facebook.com/events/1989526384471603

VINERI 2 NOIEMBRIE
Sibiu. Imperium Pub / intrare liberă


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top