Noutăți și comunicate

Dyscarnate confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2020

23 septembrie 2019
Dyscarnate confirmati la Rockstadt Extreme Fest 2020
Organizatorii Rockstadt Extreme Fest 2020 au anunțat o nouă trupă: DYSCARNATE [Death Metal] [Marea Britanie].

Povestea Dyscarnate începe în 2004, când scena underground din Marea Britanie a început să fie animată de acest nou proiect muzical definit de un death metal virulent, în care pot fi resimțite influențe ale Behemoth sau Dying Fetus. După o serie de show-uri locale, în 2008, Dyscarnate și-a lansat primul EP, "Annihilate to Liberate", care a adus trupei un contract cu Candlelight Records și Siege of Amida Records.

A urmat albumul de debut, intitulat "Enduring the Massacre" și produs în colaborare cu Chris Fielding (Primordial, Napalm Death), material ce a fost imediat completat de o serie de concerte alături de nume cunoscute, precum Cephalic Carnage, Psycroptic, Despised Icon sau The Black Dahlia Murder.

2012 a venit cu încă un material, numit "And So It Came to Pass", care a adus și mai multă recunoaștere trupei, ajutând-o să ducă mai departe mesajele death metal-ului prin turnee în țări de pe toate continentele - Australia, Europa, Asia, SUA, Canada, Israel sau Rusia.

Inspirația a continuat să îi anime pe cei trei membri ai Dyscarnate, efervescența creativă rezultând într-un nou album, "With All Their Might", primit cu entuziasm de fani și de critica de specialitate.


Line-up REF 2020

În acest moment, la Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt confirmate următoarele trupe: Kataklysm, Death Angel, The Black Dahlia Murder, Rotting Christ, Despised Icon, Mayhem, Kampfar, In The Woods..., Dyscarnate. Noi nume vor fi confirmate în curând.


Evenimente recomandate

Top