Noutăți și comunicate

Festivalul ARTmania anunță The European Metal Festival Alliance

7 - 9 august 2020
Festivalul ARTmania anunță The European Metal Festival Alliance
Vara anului 2020 vine cu un peisaj foarte diferit față de cel obișnuit, cu luni pline de evenimente. Astfel, pentru a menține un sentiment de comunitate, Festivalul ARTmania și-a unit forțele cu douăsprezece dintre cele mai bune festivaluri de metal independente din Europa pentru a crea un eveniment online unic atât pentru trupe, cât și pentru fani !

The European Metal Festival Alliance este o asociere între ARTmania Festival și Alcatraz (Belgia), Bloodstock (Marea Britanie), Brutal Assault (Republica Cehă), Dynamo (Olanda), Into The Grave (Olanda), Leyendas Del Rock (Spania), MetalDays (Slovenia), Midgardsblot (Norvegia), Motorcultor (Franța), Party.San (Germania), Resurrection (Spania) și Summer Breeze (Germania).

Un eveniment de streaming special va avea loc în weekendul 7 - 9 august 2020, oferind spectacole live în exclusivitate dintr-o selecție de artiști încă de descoperit, aleși de fiecare festival, precum și interviuri exclusive noi și multe altele. În calitate de eveniment de tip strângere de fonduri pentru sectorul festivalurilor independente, care nu au sprijinul corporațiilor mari pentru supraviețuire, spectatorilor li se va solicita 6,66 EUR pentru un "full festival pass". În schimb, se vor bucura de trei zile de spectacole live cu peste 35 de trupe de metal în diverse locații din întreaga lume și de conținut exclusiv, din confortul propriei case. Cumpărătorii de bilete virtuale vor primi, de asemenea, o reducere la tricoul oficial European Metal Festival Alliance: "Rebooting for 2021".

Între timp, pentru a vă încălzi, noul site de la www.MetalFestivalAlliance.com va găzdui o gamă largă de filmări anterioare din această cooperativă a festivalelor, inclusiv multe seturi care nu au fost difuzate anterior de-a lungul verii.

Lineup-ul și programul pentru evenimentul de streaming vor fi anunțate în săptămânile următoare. Biletele vor fi disponibile vineri, 10 iulie 2020, pe www.MetalFestivalAlliance.com.


Evenimente recomandate

Top