Noutăți și comunicate

Festivalul In Transylvania in zona turistica Sambata – Dragus / Tara Fagarasului

10 - 13 iulie 2014
Festivalul In Transylvania in zona turistica Sambata – Dragus / Tara Fagarasului
Între 10 - 13 iulie 2014, distracția se mută la festivalul In Transylvania, în județul Brasov, zona turistică Sâmbăta - Draguș din Å¢ara Făgărașului. Cu un mix bun de muzică, teatru, activități de aventură și competiții sportive, In Transylvania, primul festival din România organizat pe o pârtie de schi, se prezintă încă de la prima ediție ca un eveniment de top în rândul festivalurilor din țară.

În cele 4 zile de festival urcă pe scenă trupe străine precum Kiril Djaikovski ft. Tk Wonder (Macedonia), Dubioza Kolektiv (Bosnia), Alternosfera și Zdob și Zdub (Republica Moldova), Operenzia (Ungaria), Iva Nova (Rusia), Nico de Transilvania (Anglia) dar și românești: Åžuie Paparude, Subcarpați, Luna Amară, Domino, Jak DC, Touluse Lautrec și mulți alții urmând să fie anunțați în lunile ce urmează.



Aflată la o distanță de 3 ore și jumătate de București, o oră de Sibiu și o oră de Brasov, amplasarea festivalului oferă peste 2000 de locuri de cazare pe o rază de 3 km. Celor care prefera să stea la cort le-am pregătit un camping în mijlocul unei poieni chiar lângă zona de festival.

Pe langa muzică, teatru și alte activități menite să facă atmosfera una de neuitat, In Transylvania și Clubul Sportiv Smart Atletic organizează Maratonul Transilvaniei, o competiție sportivă cu 2 probe independente: MTB Cross-country și Trail Running. Fiecare întrecere are 2 trasee pe grade de dificultate mediu și avansat.

Accesul în zona festivalului se face pe baza abonamentului sau biletului de o zi disponibile în rețeaua de bilete myticket.ro si iabilet.ro. Prețul unui abonament este de 70 Ron, iar biletele de o zi variază înte 10 și 35 Ron.



Partenerii acestui proiect sunt: Centrul Regional de Dezvoltare Durabilă și Promovare a Turismului Antropic și Natural Å¢ara Făgărașului, Fundația Comunitară Å¢ara Făgărațului, Primăria Drăguș, Smart Atletic, Asociația Culturală Turn, Compania de teatru D'Aya, 360 Revolution, Heineken Romania, Coca- Cola, Compania Roche prin brandul Accu-Chek, Omnimind, Pensiunea Casa Zmeilor. Partenerul media oficial este Kiss FM.

Mai multe detalii pe pagina oficiala a festivalului http://www.intransylvania.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top