Noutăți și comunicate

Finala Hard Rock Rising

1 iunie 2016
Finala Hard Rock Rising
Miercuri, 1 iunie 2016, de la ora 21.30, Hard Rock Cafe va gazdui Finala Hard Rock Rising.

Pe 1 iunie 2016 sunteți așteptați la Hard Rock Cafe pentru finala națională a concursului Hard Rock Rising! Cei patru finaliști care s-au bucurat de cel mai mare număr de voturi online și de aprecierea echipei Hard Rock Cafe sunt: Ava, Fameless, Fine Gentlemen și Drive.

Trupele luptă pentru șansa de a intra în finala internatională a competiției Hard Rock Rising. În cadrul unui show live artiștii vor putea să impresioneze, cu piese din repertoriul propriu, juriul format din: Dan Iliescu (Timpuri Noi), Cornel Ilie (Vunk), Alin Dincă (Trooper), Iulian Udrea (producător și compozitor) și Claudiu Cîrțînă (Rock FM).


Ajuns la a șasea ediție, Hard Rock Rising este un concurs de talente, ce își propune să ofere artiștilor din întreaga lume șansa de a se afirma pe plan internațional. Marele câștigător al competiției mondiale va primi 50.000 de dolari, difuzarea videoclipului în toate restaurantele Hard Rock Cafe din lume și o excursie cu toate cheltuielile incluse pentru a cânta la Hard Rock Hotel Ibiza, în septembrie 2016.

Toți cei ce vor să se bucure de muzică live și să îi susțină pe Ava, Fameless, Fine Gentlemen și Drive sunt așteptați la Hard Rock Cafe pe 1 iunie, de la ora 21.30. Intrarea va fi liberă.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top