Noutăți și comunicate

GOJIRA si NAPALM DEATH au excelat pe scena Hellfest

1 iulie 2013
GOJIRA si NAPALM DEATH au excelat pe scena Hellfest

Gojira si Napalm Death, doua dintre trupele care vor performa la Rockstadt Extreme Fest pe 30 august 2013, au excelat la editia din acest an a unuia din cele mai mari festivaluri rock europene: HellFest. Acesta a avut loc in Franta, in weekend-ul 21 -23 iunie 2013.

Personalitate absoluta in universul metalului extrem, NAPALM DEATH a oferit un spectacol grindcore rasunator, cu un mesaj puternic si s-a numarat printre punctele forte ale ultimei seri a festivalului. Pe 30 august 2013, faimosul nume simbol al scenei grind-death va oferi publicului din Romania un show de exceptie, in cadrul Rockstadt Extreme Fest.


Cel mai cunoscut nume al metalului francez, GOJIRA, a fost asteptat cu frenezie pe pamantul natal, mai ales ca recitalul de la Hellfest a fost prima aparitie live dupa ce formatia a fost desemnata cea mai buna trupa live la Premiile Golden Gods, decernate de revista Metal Hammer. GOJIRA a dovedit inca o data ca este pe val si a prezentat, in forta, un setlist foarte divers, ce a cuprins piese precum: Explosia, The Heaviest Matter of the Universe, L'Enfant Sauvage, Connected, Fire Is Everything si Where Dragons Dwell.

In cadrul Rockstadt Extreme Fest, GOJIRA ajunge pentru prima data in calitate de headliner in Europa de est si va oferi publicului un recital generos de thrash, progresiv, death si sludge metal, in stilul sau caracteristic ce imbina intr-o maniera curajoasa si revigoranta pasajele ritmice neobisnuite si riffurile imprevizibile, pe un fundal heavy completat de un drumming foarte exact.

Cei care nu mai au rabdare pana la Rockstadt Exreme Fest sunt asteptati la urmatorul warm up party Rockstadt, pe 12 iulie 2013 in clubul Private Hell. Seara va fi dedicata sonoritatilor ce vor rasuna live in ultimul week-end din august pe scena Rockstadt Extreme Fest. Patru abonamente la festival vor fi acordate celor prezenti prin tragere la sorti. Intrarea la warm up party va fi libera.

Rockstadt Extreme Fest are loc in perioada 29 - 31 august 2013 la Rasnov (baza olimpica). Lineup-ul evenimentului este urmatorul:

Joi, 29 august 2013 :

TROOPER (Romania)
GOTHIC (Romania)
ABIGAIL (Romania)
ROADKILLSODA (Romania)
DAYS OF CONFUSION (Romania)
GOODBYE TO GRAVITY (Romania)

Vineri, 30 august 2013 :

GOJIRA (Franta)
NAPALM DEATH (Marea Britanie)
DECAPITATED (Polonia)
LAST HOPE (Bulgaria)
CARACH ANGREN (Olanda)
BUCOVINA (Romania)
CODE RED (Romania)
FALSE REALITY (Romania)

Sambata, 31 august 2013 :

PRIMORDIAL (Irlanda)
SEPTICFLESH (Grecia)
TEXTURES (Olanda)
KROW (Brazilia)
INDIAN FALL (Romania)
SPIRITUAL RAVISHMENT (Romania)
ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova)
DELIVER THE GOD (Romania)


Accesul in spatiul de campare va fi gratuit pentru toti detinatorii de bilet.

Pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile bilete si abonamente, dupa cum urmeaza:

Pana pe 17 august 2013:
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei

Copii cu varsta sub 6 ani nu platesc bilet de intrare. Peste aceasta varsta pretul biletului se plateste integral.

Pentru mai multe informatii vizitati: http://www.rockstadtextremefest.ro/ si urmariti pagina de Facebook a evenimentului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top