Noutăți și comunicate

Gramofone a lansat piesa My Self cu un videoclip în 360 de grade

15 septembrie 2020
Gramofone a lansat piesa My Self cu un videoclip în 360 de grade
Gramofone a lansat un nou episod din seria GramoHOME, prezentând o piesă nouă, My Self, într-un videoclip încărcat cu elemente surprinzătoare pe care publicul le poate descoperi în 360 de grade. Mansarda care le este spațiu creativ, unde s-au înfiripat piese, idei, jam sessions, pe scurt, GramoHOME, a beneficiat de un makeover recent pe care îl puteți vedea aici https://youtu.be/1MJmVTuUA34


My Self a pornit de la o idee mai veche pe care au avut-o cei 4 membri ai trupei despre o piesă circulară ca structură. Versurile sunt menite să îl îndrume pe ascultător în călătoria sa de a-și regăsi adevărata personalitate și de a se redefini pe sine, inspirate fiind de scrierile psihologului Carl Jung. Și ca să închidă cercul, trupa a ales o reprezentare vizuală în 360 de grade.

Filmarea în 360 pentru o vedere de ansamblu, dar cu accent pe detalii, nu este prima inovație video folosită de Gramofone. În urmă cu câteva luni, Stay Alive, primul episod din seria GramoHOME, a avut parte de o producție HDR10, un nou standard de redare video adoptat de Youtube și Netflix.

Băieții de la Gramofone au lucrat intens în perioada de izolare și au strâns în sertar o colecție considerabilă de noi piese și idei, având în plan lansarea unui nou album în a doua parte a anului 2021.

Gramofone înseamnă
  • Paul Drăgușin (voce/clape),
  • Vlad Dumitrescu (voce/chitară),
  • Cristian Nicoară (tobe),
  • Radu Camburu (bass).
Gramofone
Recent, Paul și Vlad au participat la Creative Camp by Electric Castle, unde au petrecut aproximativ o săptămână jonglând cu note muzicale și idei alături de artiști precum Adrian Despot, Bean MC (Subcarpați), The Sonic Taste, Herodot, Călin Han, Adrian Mihaiu și Alina Marinescu.


Legături

Facebook: https://www.facebook.com/gramofoneofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/gramofone_official/
Youtube: http://bit.ly/2rf3hmd
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@gramofone
Google Play: https://tinyurl.com/gramofonegoogleplay
Deezer: https://tinyurl.com/gramofonedeezer
iTunes (Apple Music): https://tinyurl.com/gramofoneitunes
Spotify: https://tinyurl.com/gramofonespotify
Tidal: https://tinyurl.com/gramofonetidal
Amazon Music: https://tinyurl.com/gramofoneamazon


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top