Noutăți și comunicate

Gramofone încheie 2020 cu o versiune proprie a colindului 'Linu-i lin'

22 decembrie 2020
Gramofone încheie 2020 cu o versiune proprie a colindului 'Linu-i lin'

Primiți cu colindul? Gramofone lansează astăzi o versiune a celebrului colind 'Linu-i lin' într-o variantă proprie și poate fi urmărit mai jos.

https://youtu.be/nlI1BZWASk8
Spiritul Crăciunului i-a cuprins și pe cei 4 membri ai trupei, care s-au reunit pentru ne încânta cu un colind clasic, perfect pentru a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă. În ciuda tuturor încercărilor la care ne-a supus 2020, perioada următoare este una dedicată liniștii și a optimismului de care avem atât de mult nevoie, mai ales pentru a intra în 2021 cu forțe proaspete.

"Linu-i lin", sau Ștefan Hrușcă întâlnește Home Alone care întâlnește GramoHOME, este modul Gramofone de a ura tuturor sărbători fericite alături de cei dragi și de muzică bună.

Deși 2020 a fost un an atipic și plin de neprevăzute, Paul, Radu, Cristi și Vlad nu au stat deoparte și au lucrat intens la piese noi, unele fiind lansate anul acesta, iar cele mai multe fiind programate pentru anul viitor.

La început de 2020, trupa a lansat proiectul GramoHOME ce conține piese filmate în regim LIVE în mansarda unde au loc toate "music-stormurile", începuturile tuturor idelor de piese și jam session-urile. Prima lansare GramoHOME a fost piesa "Stay Alive", urmată îndeaproape de un cover cu note de funk a piesei "Bellyache" a lui Billie Eilish.

Mai apoi, vara i-a surprins pe Paul și Vlad în Electric Castle Creative Camp, unde au petrecut aproximativ o săptămână jonglând cu note muzicale și idei alături de artiști precum Adrian Despot, Bean MC (Subcarpați), The Sonic Taste, Herodot, Călin Han, Adrian Mihaiu și Alina Marinescu.

În septembrie, Gramofone continuă să combine tehnologia și inovația și lansează primul videoclip filmat și redat integral în 360° pentru single-ul "My Self".

Tot în toamnă, baieții au primit și vestea că trupa a fost inclusă în INES Talent Pool 2021, un program care sprijină artiști din 19 țări să se promoveze pe plan internațional, oferindu-le posibilitatea de a participa la festivaluri de tip showcase peste tot în Europa.

Și cum dorul de concerte nu putea fi stăvilit așa ușor, Gramofone a susținut un recital live pe canalul Kiss FM România, filmat și redat tot în 360°, care poate fi urmărit aici:
https://youtu.be/ieQIKjHUdf8
Anul 2021 se anunță a fi unul și mai încărcat de piese noi și provocări pentru Gramofone, însă până atunci se cuvine un scurt moment de respiro sub forma unui colind și a ocaziei de a ne avea aproape unii pe alții (fizic sau virtual).

Gramofone înseamnă Paul Drăgușin (voce/clape), Vlad Dumitrescu (voce/chitară), Cristian Nicoară (tobe) și Radu Camburu (bass).

Facebook: https://www.facebook.com/gramofoneofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/gramofone_official/
Youtube: http://bit.ly/2rf3hmd
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@gramofone
Google Play: https://tinyurl.com/gramofonegoogleplay
Deezer: https://tinyurl.com/gramofonedeezer
iTunes (Apple Music): https://tinyurl.com/gramofoneitunes
Spotify: https://tinyurl.com/gramofonespotify
Tidal: https://tinyurl.com/gramofonetidal
Amazon Music: https://tinyurl.com/gramofoneamazon



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top