Noutăți și comunicate

Gramofone lanseaza un nou album: “Live from Home”

18 februarie 2021
Gramofone lanseaza un nou album: “Live from Home”
Trupa Gramofone a publicat un album “Live from Home” sub forma unui concert filmat în 360֯ chiar în mansarda care le este spațiu de repetiții, creație cunoscută sub numele de GramoHOME.
Concertul a fost difuzat live în premieră pentru Kiss FM România pe 24 noiembrie 2020.

Acum beneficiază de un montaj diferit, plin de dinamism și cuprinde câteva scene noi prin care Gramofone se prezinta în formula în care activează de aproximativ 1 an și jumătate.

“Live from Home” poate fi urmărit pe canalul oficial de YouTube și se poate asculta pe toate platformele de streaming.

În contextul pandemiei de Covid-19, concertele online rămân în continuare singura modalitate prin care artiștii se pot conecta cu publicul și pot să se simtă cât mai aproape de atmosfera show-urilor susținute pe scenă.

Setlistul cuprinde cel mai recent single, “My Self”, trei piese apărute inițial pe albumul “Confessions from the Belly of the Beast”, acum într-o variantă nouă (“Seduced”, “No Distraction” și “Black”.), reinterpretări în stilul propriu după “Añunga Ñunga” a trupei cubaneze Irakere și după Bellyache de la Billie Eilish și, nu în ultimul rând, două compoziții noi, nelansate până acum: “Version of You” și “Uncomfortable”. Cea din urmă piesă o are ca invitată specială la voce pe Teodora Opriș.

Live from Home reprezintă un preview al noului album ce urmează să apară în toamna acestui an.


Recent, Gramofone a susținut un minirecital, alături de alte 8 formații românești, în cadrul Romanian Music Export Online, eveniment care a reunit unii dintre cei mai cunoscuți profesioniști internaționali și români din industria muzicală (și nu numai).

Totodată, trupa a fost inclusă în INES Talent Pool 2021, un program care sprijină artiști din 19 țări să se promoveze pe plan internațional, oferindu-le posibilitatea de a participa la festivaluri de tip showcase peste tot în Europa.

Gramofone înseamnă Paul Drăgușin (voce/clape), Vlad Dumitrescu (voce/chitară), Cristian Nicoară (tobe) și Radu Camburu (bass).

Facebook: https://www.facebook.com/gramofoneofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/gramofone_official/
Youtube: http://bit.ly/2rf3hmd
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@gramofone
Google Play: https://tinyurl.com/gramofonegoogleplay
Deezer: https://tinyurl.com/gramofonedeezer
iTunes (Apple Music): https://tinyurl.com/gramofoneitunes
Spotify: https://tinyurl.com/gramofonespotify
Tidal: https://tinyurl.com/gramofonetidal
Amazon Music: https://tinyurl.com/gramofoneamazon


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top