Noutăți și comunicate

Gramofone revine cu un nou single, Heart & Soul

14 martie 2019
Gramofone revine cu un nou single, Heart & Soul
După ce am făcut cunoștință cu Mr. Government la finele anului trecut, Gramofone ne prezintă o nouă poveste, de data aceasta inspirată din angoasele și frustrările de zi cu zi. Piesa lansată, Heart & Soul, este o colaborare cu ONETIMETHING, așa cum au denumit băieții trio-ul format din Ana Băncescu (Deja Who), Marina Arsene (The Twisters) și Marta Popovici (Jazzappella).

Urmărește-l aici:
https://www.youtube.com/watch?v=O7CahmUI9U4

Videoclipul îi prezintă pe cei 5 membri ai trupei în diferite ipostaze ce ilustrează mesajul piesei.
Se întâmplă deseori să ne confruntăm cu situații neplăcute la locul de muncă: când întâlnim clienți care au impresia că un articol citit pe internet este echivalent cu 5 ani de studiu sistematic, colegi dezinteresați de ideile noastre sau întâlniri interminabile fără concluzii concrete, toate acestea ne macină ego-ul și ne scade nivelul de determinare.

Chiar și asa, piesa ne aduce aminte de lucrurile care contează în final. Nu trebuie să uităm să fim noi înșine și să trăim la maximum momentele în care facem ceea ce ne place.

Videoclipul piesei Heart & Soul a putut fi urmărit în premieră duminica, 10 martie 2019, în cadrul unui concert special găzduit de Expirat.

În perioada următoare, Gramofone va cânta în deschiderea formației britanice de progressive rock, Haken, în clubul Quantic pe 27 martie 2019, alături de White Walls.

Gramofone este o trupă bucureșteană de pop/rock al cărei sound s-a născut la intersecția unor influențe diversificate, de la classic rock și blues (Led Zeppelin, The Doors) la funk (The Meters, James Brown) și abordări conceptuale inspirate de Pink Floyd și The Beatles.

Formatia a fost selectată anul acesta de către un juriu internațional format din oameni-cheie implicați în evenimente ca Exit, Madcool Festival, Sziget sau Wacken Open Air să participe la showcase-ul East European Music Conference de la Sibiu care a marcat și deschiderea Biroului de Export Muzical Românesc. De asemenea, Gramofone au fost prezenți și în line up-ul showcase-ului celei mai longevive conferinte de la noi despre industrie muzicala - Mastering the Music Business.

Experiența acumulată în timp, datorită apariților radio și TV, precum și a concertelor susținute pe scenele din București și nu numai, au conferit formației un sound mai "texturat" și mai complex. Mulțumită lui Andrei Mardar (voce), Tibi Ionescu (bass) și Cristi Nicoara (tobe) care s-au alăturat ulterior lui Vlad Dumitrescu (chitara) și Paul Drăgușin (clape), experiența live a devenit mai diversă și energică.

Google Play: https://tinyurl.com/gramofonegoogleplay
Deezer: https://tinyurl.com/gramofonedeezer
iTunes (Apple Music): https://tinyurl.com/gramofoneitunes
Spotify: https://tinyurl.com/gramofonespotify
Tidal: https://tinyurl.com/gramofonetidal
Amazon Music: https://tinyurl.com/gramofoneamazon
Zonga: https://tinyurl.com/gramofonezonga
Pentru ultimele noutăți, puteți accesa www.gramofone.rocks și îi puteți urmări și pe pagina de Facebook și Instagram.


Evenimente recomandate

Top