Noutăți și comunicate

Gray Matters lanseaza o piesa noua si un videoclip: unsprezece

15 octombrie 2020
Gray Matters lanseaza o piesa noua si un videoclip: unsprezece

Trupa Gray Matters revine în universul muzical autohoton cu o nouă piesă și un nou videoclip.

https://www.youtube.com/watch?v=N8d6fX7RYH4

U n s p r e z e c e este numele primului single din proaspătul material discografic pe care cei patru membri ai grupului l-au lucrat de-a lungul ultimelor luni.

Piesa este compusă în limba română și vine cu o schimbare de stil care se înscrie perfect în linia nonconformistă cu care Gray Matters v-a obișnuit deja.
Rockul alternativ românesc mai câștigă astfel o tușă originală și în ciuda timpurilor dificile pe care împreună le traversăm, muzica devine din nou salvatoare.

Despre U N S P R E Z E C E, noua solistă a trupei, Andreea Mărăndoiu, declară:

U n s p r e z e c e înseamnă dualitate. Două suflete, două minți într-un singur corp care se luptă în necunoscut pentru un nou început.
Versurile piesei provin dintr-un univers nocturn. Când se sfârșește ziua, întâmplările din viața mea devin mai clare de parcă nu ar mai exista niciun fel de interferență care le-ar putea deforma originea. Noaptea mi-e o prietenă bună și imi dă avântul creației.
Piesa conturează viața ca o imagine teatrală a acțiunilor noastre și pune accentul în primă instanță pe influența altor energii asupra misiunii noastre primordiale.
U n s p r e z e c e este un big bang interior. Am simțit eșecul ca pe un cuțit în piept, fiecare cuțit a fost o nouă trezire la realitate, mi-am dat viața în fiecare zi, ca un fluture
U n s p r e z e c e este curajul de a prelua rolul de păpușar pentru propria viață. Timpul a murit cândva, dar eu îmi deschid aripile și azi, le voi deschide și mâine. Nu mă mai zbat în pumnul nimănui.

Clipul piesei a fost filmat de regizorul Ion Puican care, alături de dansatoarea Ingrid Bliortu, a reușit să transpună în imagine și mișcare gândurile, visele, stările și mai ales puterea versurilor. Filmat one-shot, într-un cadru translucid, în lumina difuză a ultimelor zile de vară, clipul este practic subtitrarea unei emoții pe muzică.

Oricare dintre noi se poate regăsi la fiecare capăt al sforilor invizibile care înfășoară și desfășoară pașii dansatoarei. Delicatețea și furia, iubirea și ura, avântul și renunțarea, puterea și declinul, totul dual, balanță a sincerității interioare de care fieacare ar trebui să fie conștient.

U n s p r e z e c e este despre iertare și metamorfoză, ca o supremă măsură a echilibrului interior.
U n s p r e z e c e este noul simbol al imperfecțiunii asumate și exprimate. Introvert și extrovert, în egală măsură, niciodată destul pentru ceilalți, niciodată prea mult pentru noi...sau invers.
U n s p r e z e c e este despre curaj și strigăt, despre oglinzi care nu mint, despre tine însuți, cu umbre și lumini deopotrivă.
(2)gray-matters-lanseaza-o-piesa-noua-si-un-videoclip-unsprezece_c0d778.jpg

Trupa Gray Matters s-a format în anul 2014 când membri au început sa lucreze la sound-ul ce poate fi definit ca electro-alternative rock. Bipolar, Zbor sau See The Sun sunt câteva din piesele cu care au impulsionat moshpitt-ul cluburilor sau festivalurilor. Pe Gray Matters i-ati putut vedea Sziget Festival în 2016 si Electric Castle in 2017 sau Bucovina Rock Castle si Posada Rock Festival in 2018.

https://www.facebook.com/graymattersband/
https://www.youtube.com/channel/UC2d-rFypvASj6Sy7wdFkjgw
https://www.instagram.com/graymattersband/?hl=en



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top