Noutăți și comunicate

Grimus lansează 'Apatrizi' - o piesă nouă cu un videoclip despre revedere și vibrația inegalabilă a concertelor live

21 mai 2021
Grimus lansează 'Apatrizi' - o piesă nouă cu un videoclip despre revedere și vibrația inegalabilă a concertelor live
Clujenii de la Grimus anunță viitorul lor album de studio printr-o piesă proaspăt lansată - „Apatrizi” - o piesă despre revedere și despre dorul de concerte, de fani și de emoția de a pleca departe. Și pentru că acest dor e împărtășit de mulți artiști, Grimus au inclus în noul lor videoclip și secvențe cu trupele prietene byron, The Mono Jacks, Rockabella, Travka, Luna Amară, Robin and the Backstabbers, E.M.I.L., Toulouse Lautrec și Pinholes - ca o reamintire despre cât de plină de sens e întâlnirea cu publicul.

Grimus – Apatrizi (official video)
https://youtu.be/uTpE_Ph4kr0
Ne-am gândit în primul rând la concerte ca fiind patria comună a trupelor și a publicului deopotrivă. Atât noi cât și fanii noștri am fost apatrizi în ultima vreme din acest punct de vedere. În același timp, apatrizi au fost în ultimul an organizatorii de festivaluri, tehnicienii de scenă, sunetiști, luminiști, proiecționiști, oamenii care promovează muzica și reviewerii de concerte și evenimente, dar și multe alte domenii și categorii de artiști. De aceea am considerat că e potrivit să începem promovarea albumului nou cu această piesă, pe care o dedicăm tuturor acestor oameni cu care am împărtășit sentimentul de anduranță.

Vali Rauca, Grimus

Piesa „Apatrizi” este disponibilă pentru streaming și download la acest link - https://smarturl.it/grimus-apatrizi

Piesa „Apatrizi” a fost înregistrată în studioul UNDA Recording, inginer de sunet - Dan Georgescu, inginer asistent - Nik Mård. Mixul și masterul au fost realizate de Dan Georgescu. Montajul videoclipului a fost realizat de Vladimir Ivanov. Mulțumiri lui Sebastian Cîmpean pentru majoritatea imaginilor. Noul album de studio Grimus va conține piese în limba română și va fi lansat în toamna acestui an.

GRIMUS înseamnă:
  • Bogdan Mezofi - voce
  • Vali Rauca – voce, chitară
  • Cristian Csapo – chitară, voce
  • Titus Vădan – bass
  • Lehel Kiss – clape
  • Turi Gabor-Peter – tobe

https://fb.com/grimusworld
https://instagram.com/grimusofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top