Noutăți și comunicate

Grimus si Sophisticated Lemons in concert in gradina Casei Universitarilor Bucuresti

7 iulie 2016
Grimus si Sophisticated Lemons in concert in gradina Casei Universitarilor Bucuresti
Joi, 7 iulie 2016, în grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu, nr. 46) seria de concerte Backyard Acoustic Season continuă cu Grimus și Sophisticated Lemons.



Biletele se găsesc la vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro și costă 40 de lei (sau 50 de lei la intrare în seara concertului, în limita stocului rămas).

La sfârșitul iernii trecute au sărbătorit 10 ani de activitate iar Grimus sunt mai în formă ca oricând! Într-o vară în care vor fi prezenți la unele dintre cele mai importante festivaluri, deschizând de asemenea și concertul Queen & Adam Lambert de la București, trupa clujeană va ajunge și în grădina Casei Universitarilor pentru un concert acustic deosebit. Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus vor aduce în grădină un spectacol sincer și elegant, cum obișnuiesc întotdeauna.

Grimus - The Hell I’m In (official video)

https://youtu.be/n7DVGGXl7aQ


O prezență efervescentă în peisajul indie/alternative de la noi, Sophisticated Lemons cântă de vreo 7 ani cu energie și fără vreo mare grijă la consecințe. Cu un EP de debut lansat la liber și o constantă activitate live, trupa se pregătește acum de lansarea unui nou material cu un sound catchy, matur și modern. The Lemons are here to stay!

Sophisticated Lemons - Rabbit Hole

https://youtu.be/vkJUTDfxDks

Haideți așadar joi, 7 iulie, de la ora 19:00 pentru al treilea episod din seria Backyard Acoustic Season în grădina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, București). Vă veți întâlni live cu Grimus și Sophisticated Lemons iar se găsesc la vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei (50 de lei în seara concertului).



Backyard Acoustic Season

este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music și Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din București. Următoarele concerte din serie sunt:
- 21 iulie: byron, Rockabella
- 4 august: Vița de Vie, Domino
- 18 august: Robin and the Backstabbers, Melting Dice
- 1 septembrie: Luna Amara, Cuibul
- 15 septembrie: Travka, Lucia

http://fb.com/acousticseason.ro
http://acousticseason.overground.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top