Noutăți și comunicate

GWENDYDD lucrează la noul material pentru al doilea album

3 noiembrie 2020
GWENDYDD lucrează la noul material pentru al doilea album
Trupa GWENDYDD din Bulgaria lucrează în prezent la noul material pentru al doilea album, în timp ce se pregătește să "dea foc" din nou lumii concertelor post pandemice.

Imaginați-vă o emisiune de talente prime-time pe un canal de televiziune național important. Pop starlet după pop starlet oferă tot ce le stă în putință pentru a atrage publicul cu piesele lor preferate.
Și apoi vine această voce inocentă de fată, interpretând melodia lui Taylor Swifts "Look what you made me do". Atât publicul, cât și juriul se simt în siguranță... până când piesa ajunge la primul refren.
Ceea ce a urmat a șocat și a electrizat publicul studioului, dar și o țară întreagă în fața televizoarelor. Cu mârâitul ei brutal și inducător de anxietate, ea pare să rupă steaua pop din SUA și să-i scuipe resturile peste tot în interiorul studioului. Șoc și bucurie, curiozitatea și frica se topesc în aplauze extatice și un uragan de aplauze.
Fata respectivă se numește Victoria Stoichkova și performanța ei a atins rapid peste 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube, cu o secțiune de comentarii plină de entuziasm și aplauze.
Acesta a fost cu siguranță punctul de plecare al unei cariere in muzică.

https://www.youtube.com/watch?v=0ijlIgBf7lY
Doar câteva luni mai târziu, Vicky, împreună cu partenerul și partenerele ei în crime: Tina, Reni, Sonya și Bambi, lansează primul lor album denumit "Human Nature".
GWENDYDD, numit după și inspirat atât de figura mistică cât și de cea istorică medievală, este prima trupă de front-end metal din Bulgaria.
https://www.youtube.com/watch?v=dWgKKiNWvfo
Înfiițându-se la Sofia în 2018, sunt printre trupele cu cea mai rapidă dezvoltare din scenă.
Trupa are două single-uri lansate cu videoclipuri oficiale.
"The Nightmare Ends Tomorrow", care a fost ales pentru a face parte din coloana sonoră a proiectului unic de artă "Papermovie" și al doilea single - "Suicide".
După câteva modificări în gama GWENDYDD, o sesiune live pentru piesa "Guilty" este filmată în studioul Audioslot.
Mai târziu, cele trei piese ajung și pe albumul de debut al trupei "Human Nature", care este lansat pe 30 martie 2020.
Albumul conține 10 melodii, care pot fi găsite pe majoritatea platformelor de streaming digital, inclusiv Spotify și Deezer.
Trupa a lansat un videoclip "făcut în casă" pentru piesa "21st Century Ignorance", filmată și editată în timpul blocării cauzate de pandemia COVID-19.
https://www.youtube.com/watch?v=ng22HFOPKwo

Aflati mai multe despre trupa pe pagina lor oficiala de Facebook:
https://www.facebook.com/gwendyddband/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top