Noutăți și comunicate

Hard Rock Cafe si BestMusic Live Concerts dau startul sezonului de toamna

31 august 2015
Hard Rock Cafe si BestMusic Live Concerts dau startul sezonului de toamna
Hard Rock Cafe si BestMusic Live Concerts dau startul sezonului de toamna cu trei concerte de top: Delia, Iris alaturi de Cristi Minculescu si showul perfect al celor de la Partizan si Timpuri Noi, dupa 20 de ani din nou impreuna pe scena.



IRIS revine, în formula sa de aur, pe 2 septembrie 2015 la Hard Rock Cafe! BestMusic Live Concerts te invită să te bucuri de un spectacol rock electrizant și să cânți alături de Cristi Minculescu melodii fără vârstă, precum “Somn bizar”, “Noaptea”, “Să nu crezi nimic”, “Ultimul mic dejun al lui Bon”, ”Baby” sau “De vei pleca”!



După 20 de ani, Artan, Iliescu și Suedezu’ vin la “reuniunea de clasă”, cu un show retrospectiv. Pe 3 septembrie 2015, TIMPURI NOI și PARTIZAN strigă din nou catalogul, iar Luca, Vecina, Stere, Adeline, Tanța, Rambo, Văru Maftei și mulți alții răspund prezent, într-un concert “Perfect”, organizat de BestMusic Live Concerts, la Hard Rock Cafe.



Dacă ai călătorit „Pe aripi de vânt” și ai fredonat vara asta „Da, mamă”, BestMusic Live Concerts te invită pe 4 septembrie 2015 la Hard Rock Cafe! DELIA & Band te așteaptă la un show ca pe Broadway, cu cele mai tari hituri proprii, dar și cu melodii din repertoriul internațional! DELIA va fi însoțită de trupa sa de acompaniament și va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranță molipsitoare.



Biletele pentru cele trei showuri se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top